F Αυτή θα είναι η νέα Χιονάτη της live-action διασκευής του κλασσικού animation της Disney! - FilmBoy Αυτή θα είναι η νέα Χιονάτη της live-action διασκευής του κλασσικού animation της Disney! - FilmBoy
  • Latest News

    Αυτή θα είναι η νέα Χιονάτη της live-action διασκευής του κλασσικού animation της Disney!


    Όταν πριν περίπου μια δεκαετία ξεκίνησε η μανία των live-action adaptations γνωστών παραμυθιών, η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι βρισκόταν ψηλά στη λίστα της Disney, όμως τα Snow White and the Huntsman και Mirror Mirror που βγήκαν γρήγορα και σχεδόν ταυτόχρονα, άρπαξαν το momentum, με το project να μπαίνει στον πάγο.

    το 2016 το Snow White and the Seven Dwarfs ξαναμπήκε στο πρόγραμμα με την Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train) να αναλαμβάνει να γράψει το σενάριο. 
    Τρία χρόνια πέρασαν για να επιλεχτεί ο Marc Webb (The Only Living Boy in New York) ως σκηνοθέτης και σήμερα, άλλα δύο χρόνια μετά, ένα ακόμα βασικό κομμάτι του παζλ μπήκε στο τραπέζι.

    Όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη Rachel Zegler επιλέχτηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κι αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτή, έχετε απόλυτο δίκιο γιατί ακόμα δεν την έχετε δει πουθενά! 
    Ακόμα, μιας και η νεαρή Zegler επιλέχτηκε μετά από εκτεταμένες οντισιόν από τον Steven Spielberg για το πολυαναμενόμενο remake του West Side Story, ενώ αυτή τη περίοδο συμμετέχει και στα γυρίσματα του Shazam 2
    Με άλλα λόγια, συγκρατήστε το όνομά της γιατί θα μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.


    Σύμφωνα με το Deadline, ο λόγος του πολύ αργού ρυθμού παραγωγής της ταινίας ήταν ώστε να βρεθούν οι άνθρωποι που θα την ντύσουν μουσικά όπως της αξίζει και φαίνεται πως βρέθηκαν με τους Benj Pasek & Justin Paul, το ντουέτο που έγραψαν τραγούδια όπως το βραβευμένο με Όσκαρ City of Stars του La La Land, το υποψήφιο για Όσκαρ This is Me του The Greatest Showman και το Speechless του νέου Aladdin, μα αναλαμβάνουν να γράψουν τα νέα τραγούδια του Snow White and the Seven Dwarfs.
    Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αυτή θα είναι η νέα Χιονάτη της live-action διασκευής του κλασσικού animation της Disney! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top