F Blossoms trailer: Ο Kar-Wai Wong επιστρέφει με την πρώτη του τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy Blossoms trailer: Ο Kar-Wai Wong επιστρέφει με την πρώτη του τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    Blossoms trailer: Ο Kar-Wai Wong επιστρέφει με την πρώτη του τηλεοπτική σειρά!


    Μετά το The Grandmaster (2013) που, αλήθεια είναι πως δεν είναι και η καλύτερη δουλειά του, ο Kar-Wai Wong είχε αφήσει να εννοηθεί πως σκοπεύει αποσυρθεί. 
    Όσο τα χρόνια περνούσαν και αποχωρούσε από τα projects που είχε αρχικά δεχτεί, προτιμώντας να ρίχνει το βάρος της προσοχής του στην 4k αποκατάσταση των παλιότερων ταινιών του (που παρεμπιπτόντως προβάλλονται αυτή τη περίοδο στα θερινά σινεμά), η συνταξιοδότησή του έμοιαζε όλο και πιο πιθανή.

    Να σου όμως που επιστρέφει και, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής η επιστροφή του δεν γίνεται στη μεγάλη αλλά στη μικρή οθόνη, με το Blossoms.

    Η σειρά βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια, αρχικά ως ταινία φυσικά, με την ιστορία να μας συστήνει τον αινιγματικό κύριο Bao, έναν εκατομμυριούχο και τη πορεία του από νεαρό φτωχό ονειροπόλο αλλά και οπορτουνιστή άνδρα, στο σήμερα, μέσα από τις σχέσεις με τις τέσσερις γυναίκες της ζωής του.

    Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Jin Yucheng, με τον Wong να βρίσκεται πίσω από το σενάριο και τη σκηνοθεσία και τον Ge Hu να πρωταγωνιστεί.

    Το Blossoms θα κάνει πρεμιέρα στη κινέζικη streaming πλατφόρμα WeTV, ενώ φημολογείται πως θα μονταριστεί ώστε να προβληθεί και σε μορφή ταινίας, χωρίς ακόμα να ξέρουμε το πότε.
    Μέχρι τότε απολαύστε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blossoms trailer: Ο Kar-Wai Wong επιστρέφει με την πρώτη του τηλεοπτική σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top