F Horror review: The Innkeepers, Suspiria, Zombie Apocalypse, Don't Let Him In - FilmBoy Horror review: The Innkeepers, Suspiria, Zombie Apocalypse, Don't Let Him In - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: The Innkeepers, Suspiria, Zombie Apocalypse, Don't Let Him In

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    The Innkeepers review


    O Ti West αποτελεί αδιαμφισβήτητα  ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στο χώρο του τρόμου.

    Ύστερα από το βραδυφλεγές θρίλερ The House Of The Devil που εντυπωσίασε με την παλιομοδίτικη αισθητική του και το σίκουελ του Cabin Fever, επιχειρεί με τη νέα του αυτή προσπάθεια να διηγηθεί μια κλασική ιστορία φαντασμάτων, διανθισμένη με μικρές κωμικές πινελιές.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




     

    Suspiria (1977)

    Όπως είχε γράψει και μια γνωστή κριτικός πριν πολλά χρόνια: "Δύσκολα μπορεί κανείς να γράψει για τη Suspiria χωρίς να απολογηθεί, καθώς αυτό που κάνει την ταινία τόσο ασυνήθιστη και ξεχωριστή είναι πέρα από τις δυνατότητες της γλώσσας".

    Από μικρή ηλικία πάντα άκουγα τα καλύτερα για τη Suspiria.
    Όλοι οι γνώστες του είδους την έβαζαν στις λίστες με τις top ταινίες τρόμου όλων των εποχών και κάθε φορά που διάβαζα σχετικό αφιέρωμα έπεφτα πάνω της.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Zombie Apocalypse review


    Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι αν δεν έχεις λεφτά, αρκεί να κάνεις μια ταινία που θα την προσέξεις το ίδιο σε όλη τη διάρκεια της.

    Για παράδειγμα, το Zombie Apocalypse - η τελευταία συνεργασία της The Asylum με το κανάλι SyFy, που προβλήθηκε στην Αμερικάνικη τηλεόραση στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ πρίν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε σε dvd - μία made-for-tv ταινία με ζόμπι (και με τον Ving Rhames για κράχτη) που, εκεί που όλα είναι αξιοπρεπέστατα, έρχεται το φινάλε και σε κάνει να ντρέπεσαι που διασκέδαζες τόση ώρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Don't Let Him In review


    Οι Βρετανικές indie ταινίες τρόμου είναι ένα χαμένο στοίχημα για μένα και όσο περισσότερο 'επιμένουν' τόσο χειρότερα αισθάνομαι γι'αυτές.

    Με εξαίρεση κανα δυο - συνήθως χιουμοριστικές - horror-ιές (εντάξει, και το Eden Lake που κάποιος έγραψε ότι δεν έπρεπε να έχω horror site αφού δεν το έχω δει ακόμα!), τα ανεξάρτητα Βρετανικά θρίλερ πάνε στο πίσω μέρος των ραφιών των DVD μου, μέσα μέσα για να μη φαίνονται.

    Και το Don't Let Him In εκεί θα πάει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: The Innkeepers, Suspiria, Zombie Apocalypse, Don't Let Him In Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top