F Reviewers Wanted! - FilmBoy Reviewers Wanted! - FilmBoy
  • Latest News

    Reviewers Wanted!


    Ο πιο ζωντανός κινηματογραφικός οργανισμός της χώρας, το FilmBoy Network, ανοίγει τις πόρτες του σε φίλους του σινεμά, παθιασμένους σινεφίλ και open minded κριτικούς, για πέμπτη φορά από την ίδρυσή του.

    Αν τρελαίνεσαι να σχολιάζεις αρνητικά τις κριτικές ταινιών και νομίζεις ότι εσύ μπορείς καλύτερα, τότε το FilmBoy σε περιμένει.
    Η πρόσκληση αφορά κριτικούς κινηματογράφου (ή wannabe κριτικούς) που έχουν τις πρωινές ώρες διαθέσιμες για τις δημοσιογραφικές προβολές.

    Το FilmBoy είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός ιστότοπος που μπορεί να παρέχει συγκεκριμένα ανταποδοτικά οφέλη και προοπτικές για μελλοντική επαγγελματική απασχόληση.


    Η FilmBoy Pictures θα ανακοινώσει σύντομα ένα πρόγραμμα ταινιών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017, ενώ η ομάδα συντακτών του FilmBoy και του Horrorant ετοιμάζονται να διοργανώσει το 4ο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ - ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ, τον προσεχή Μάιο.
    Φυσικά, το FilmBoy θα έχει απεσταλμένους σε επιλεγμένα φεστιβάλ της Ευρώπης την προσεχή χρονιά.

    Αν λοιπόν έχεις όρεξη και θέλεις να ασχοληθείς με το σινεμά, τη διανομή, το site και τo φεστιβάλ, αυτή είναι η ευκαιρία σου.

    * Στείλτε το σύντομο βιογραφικό σας και μια τυπική κριτική οποιασδήποτε ταινίας, στο  info@filmboy.gr



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Reviewers Wanted! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top