F Τα μεγάλα στούντιο (ξαν)αναβάλλουν τις ταινίες τους για το καλοκαίρι... και βλέπουμε! - FilmBoy Τα μεγάλα στούντιο (ξαν)αναβάλλουν τις ταινίες τους για το καλοκαίρι... και βλέπουμε! - FilmBoy
  • Latest News

    Τα μεγάλα στούντιο (ξαν)αναβάλλουν τις ταινίες τους για το καλοκαίρι... και βλέπουμε!


    Είναι δυστυχώς κοινό μυστικό ότι η πολυπόθητη κανονικότητα πολύ δύσκολα θα επιστρέψει πριν το καλοκαίρι, και με τους κινηματογράφους να είναι -ακατανόητα- τελευταίοι στη λίστα των επιχειρήσεων που πρόκειται να επαναλειτουργήσουν, ο φόβος ότι ουσιαστικά το πρώτο μισό του 2021 θα πρέπει να θεωρείται χαμένο είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

    Παρότι αναφέρομαι στη κινηματογραφική αγορά της Ελλάδας, η ίδια πάνω-κάτω κατάσταση ισχύει παγκοσμίως κάτι που επιβεβαιώνεται από την σωρηδόν αλλαγή των ημερομηνιών πρεμιέρας των μεγάλων blockbusters που ήταν προγραμματισμένα για αυτή τη περίοδο.

    Έχουμε και λέμε, η MGM μεταφέρει το No Time to Die από τον Απρίλιο για Οκτώβριο, η Sony τo Cinderella από Φεβρουάριο στον Ιούλιο, το Peter Rabbit 2 από Απρίλιο στον Ιούνιο και το Ghostbusters: Afterlife από τον Ιούνιο για Νοέμβριο. 
    Μεγαλύτερες οι αναβολές για το Uncharted που από τον Ιούλιο πάει για Φεβρουάριο 2022, όπως και το Morbius που από τον Ιούλιο πάει για Ιανουάριο.

    Σε αρκετές αλλαγές προχώρησε και η Universal που έστειλε το Bios με τον Tom Hanks από τον Απρίλιο για τον Αύγουστο και το Nobody από τον Αύγουστο για τον επόμενο Απρίλιο.

    Τα Black Widow, Fast & Furious 9, A Quiet Place II, Free Guy, The King’s Man, Chaos Walking, Cruella και Venom 2, μαζί με εκείνες της Warner που θα βγουν ταυτόχρονα σε HBO Max, είναι ουσιαστικά οι μοναδικές ταινίες που έχουν απομείνει για τη περίοδο μέχρι τον Ιούλιο μα τις πιθανότητες να δείχνουν πως και αυτές θα προχωρήσουν αργά ή γρήγορα είτε σε αναβολή είτε σε απευθείας streaming πρεμιέρα.
    Καλό καλοκαίρι...

    *Update 23/1: Οι αναβολές συνεχίζονται, με το A Quiet Place II να αφήνει τον Απρίλιο για τον Σεπτέμβριο και το The King’s Man να ξεχνάει τον Μάρτιο και να πηγαίνει για Αύγουστο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα μεγάλα στούντιο (ξαν)αναβάλλουν τις ταινίες τους για το καλοκαίρι... και βλέπουμε! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top