F Ο ...Spider-Man πάει για νέες περιπέτειες στις ζούγκλες του Uncharted - FilmBoy Ο ...Spider-Man πάει για νέες περιπέτειες στις ζούγκλες του Uncharted - FilmBoy
  • Latest News

    Ο ...Spider-Man πάει για νέες περιπέτειες στις ζούγκλες του Uncharted


    Η εξασφάλιση ενός career-changing ρόλου από έναν νεαρό και σχετικά άγνωστο ηθοποιό, είναι σίγουρα ένα τρανταχτό σημάδι της αξίας του. 

    Έτσι και ο Tom Holland, από τότε που έγινε γνωστό ότι θα είναι ο νέος Spider-Man, πριν καν ουσιαστικά τον δούμε να υποδύεται το ρόλο, οι προτάσεις πέφτουν βροχή και μέχρι στιγμής έχει πει το ναι σε αρκετές από αυτές. 
    Σήμερα έγινε γνωστό ότι έβαλε την υπογραφή σε μία ακόμη, στη κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού Uncharted.

    Τα Uncharted είναι μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών για το PlayStation, στα οποία χειρίζεσαι τον Nathan Drake, έναν αυθεντικό κυνηγό τις περιπέτειας που δεν έχει αφήσει ζούγκλα για ζούγκλα και χαμένη πόλη για χαμένη πόλη ανεξερεύνητη. 
    Ως ήρωας έχει χαρακτηριστεί ως μια μίξη της Lara Croft και του Indiana Jones.

    Αυτόν τον κύριο λοιπόν θα υποδυθεί ο Tom Holland στη ταινία που έχει στα σκαριά η Sony Pictures, με τη διαφορά ότι δε θα βασίζεται στα παιχνίδια, αλλά θα πιάσει την ιστορία από νωρίτερα, παρουσιάζοντας τον ήρωα σε αρκετά νεαρότερη ηλικία, εξ ου και η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού.

    Το σενάριο της ταινίας είχε γράψει ο Joe Carnahan (The Grey), το οποίο όμως ήταν αρκετά σκληρό και προοριζόταν για μια ταινία rated-R. 
    Χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, οι παραγωγοί θέλουν κάτι πιο…family friendly, και πιθανότατα σύντομα θα έχουμε την ανακοίνωση του νέου σεναριογράφου. 

    Όσο για τη σκηνοθετική καρέκλα, σε αυτή αναμένεται να κάτσει ο Shawn Levy (Night at the Museum: Secret of the Tomb), κάτι που δε μας δίνει και ιδιαίτερη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο ...Spider-Man πάει για νέες περιπέτειες στις ζούγκλες του Uncharted Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top