F The Man Who Sold His Skin trailer: Η προκλητική ταινία από την Τυνησία που κέρδισε μια θέση στα Όσκαρ, μας αποκαλύπτεται! - FilmBoy The Man Who Sold His Skin trailer: Η προκλητική ταινία από την Τυνησία που κέρδισε μια θέση στα Όσκαρ, μας αποκαλύπτεται! - FilmBoy
  • Latest News

    The Man Who Sold His Skin trailer: Η προκλητική ταινία από την Τυνησία που κέρδισε μια θέση στα Όσκαρ, μας αποκαλύπτεται!



    Η απουσία του La Llorona από την τελική πεντάδα των υποψήφιων ταινιών για το Όσκαρ καλύτερης διεθνούς ταινίας, σίγουρα αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη. 
    Κατά πολλούς, τη θέση του "έφαγε" το Τυνησιακό The Man Who Sold His Skin
    Πάμε να δούμε περί τίνος πρόκειται...

    Κεντρικός ήρωας είναι ο Sam Ali, ένας Σύρος πρόσφυγας που απέδρασε στον Λίβανο για να σωθεί από την εμπόλεμη κατάσταση, με σκοπό να περάσει στην Ευρώπη και να ξαναβρεθεί με την αγαπημένη του. 
    Για να πάρει την πολυπόθητη βίζα, δέχεται την πρόταση ενός προκλητικού μοντέρνου καλλιτέχνη να "δανείσει" το σώμα του και να κάνει τατουάζ μία βίζα σε ολόκληρη την πλάτη του. 
    Ο Sam δεν θα αργήσει να αντιληφθεί πως αυτή του η απόφαση μόνο ελευθερία δεν του προσφέρει...

    Το The Man Who Sold His Skin είναι η δεύτερη ταινία της Kaouther Ben Hania (Beauty and the Dogs) και πρωταγωνιστούν οι Yahya Mahayni, Dea Liane, Koen De Bouw και η Monica Bellucci.

    Η ταινία είχε μια πολύ δυνατή φεστιβαλική πορεία ξεκινώντας από τη Βενετία, χωρίς ωστόσο να "σαρώσει" και σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούταν φαβορί για τα Όσκαρ.

    Το The Man Who Sold His Skin, ειδικά μετά την υποψηφιότητά του, βρήκε θέση σε αρκετές κινηματογραφικές αγορές και ήταν σίγουρο πως υπό φυσιολογικές συνθήκες θα το βλέπαμε και στα μέρη μας, όμως πια..κανείς δεν ξέρει.
    Δείτε το ενδιαφέρον trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Man Who Sold His Skin trailer: Η προκλητική ταινία από την Τυνησία που κέρδισε μια θέση στα Όσκαρ, μας αποκαλύπτεται! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top