F Ghostbusters Afterlife trailer: Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ sequel του Ghostbusters που δεν γνωρίζαμε πως χρειαζόμασταν! - FilmBoy Ghostbusters Afterlife trailer: Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ sequel του Ghostbusters που δεν γνωρίζαμε πως χρειαζόμασταν! - FilmBoy
  • Latest News

    Ghostbusters Afterlife trailer: Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ sequel του Ghostbusters που δεν γνωρίζαμε πως χρειαζόμασταν!


    Ειρωνευτείτε με ελεύθερα, όμως πραγματικά είχα μεγάλες προσδοκίες από το female-led Ghostbusters του 2016. 
    Προφανώς απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα που δυστυχώς δεν κατάφερε να αναβιώσει ούτε στο ελάχιστο τη μαγεία των κλασσικών ταινιών του Ivan Reitman, όμως από εκείνη τη πανωλεθρία φαίνεται πως βγήκε κάτι καλό, αφού ο υιός Jason Reitman (The Front Runner) φαίνεται πως δε μπορούσε να αφήσει την κληρονομιά του πατέρα του να κηλιδώνεται με αυτό το τρόπο και παρότι στο παρελθόν είχε δηλώσει πως το κινηματογραφικό του στυλ είναι πολύ διαφορετικό από του Ivan ώστε να ασχοληθεί με τους Κυνηγούς Φαντασμάτων του, τελικά φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και με τη βοήθεια του μπαμπά που βρίσκεται στη θέση του παραγωγού, αποφάσισε να πάρει τα ηνία και να μας παρουσιάσει το Ghostbusters: Afterlife.

    To Afterlife είναι ένα πραγματικό sequel της πρώτης διλογίας και προφανώς αγνοεί τελείως τα όσα είδαμε στη ταινία του Feig
    Το σενάριο μας συστήνει την Callie, μία μόνη και άφραγκη μητέρα που αναγκάζεται να μετακομίσει με τα δυο παιδιά της σε ένα μισοκατεστραμμένο αγροτόσπιτο που της κληροδότησε ο παππούς της στο Summerville της Oklahoma. 
    Η περιοχή όμως το τελευταίο διάστημα πλήττεται από σεισμικές δονήσεις, εντελώς ανεξήγητες μιας και σε περιοχή δεν υπάρχει κανένα ρήγμα. 
    Τα δύο παιδιά ανακαλύπτουν στο σπίτι την οικογενειακή σχέση με τους original Ghostbusters και τα μυστικά του παππού, που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν την απειλή που κρύβεται κάτω από τα πόδια τους.

    Το σενάριο έγραψε ο Jason Reitman με τη βοήθεια του Gil Kenan, και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Carrie Coon (The Post), Finn Wolfhard (The Goldfinch), Mckenna Grace (Annabelle Comes Home) και Paul Rudd (Ant-Man and the Wasp), ενώ δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι original Ghostbusters Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver και Annie Potts.

    Το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορεί να είναι αρκετά εισαγωγικό και ουσιαστικά να μη μας δείχνει τίποτα από πλοκή και δράση, όμως είναι αρκετό για να αποκαλύψει το ιδιαίτερο heart-warming νοσταλγικό ύφος που μοιάζει να λειτουργεί πολύ όμορφα ως συνδετικός κρίκος δύο τόσο διαφορετικών εποχών.

    Μέχρι το Ιούλιο όταν και είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα, σίγουρα θα δούμε πολλά ακόμα trailers, όμως μέχρι τότε απολαύστε αυτό...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ghostbusters Afterlife trailer: Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ sequel του Ghostbusters που δεν γνωρίζαμε πως χρειαζόμασταν! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top