F Son of the South trailer: Ο Lucas Till επιλέγει την ισότητα από το μίσος, στο νέο αντιρατσιστικό δράμα - FilmBoy Son of the South trailer: Ο Lucas Till επιλέγει την ισότητα από το μίσος, στο νέο αντιρατσιστικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Son of the South trailer: Ο Lucas Till επιλέγει την ισότητα από το μίσος, στο νέο αντιρατσιστικό δράμα


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Vertical Entertainment το trailer του Son of the South, ένα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα αντιρατσιστικό δράμα σε παραγωγή Spike Lee.

    Ο Bob Zellner είναι ένας νεαρός λευκός που μεγάλωσε στην Alabama της δεκαετίας του '60. 
    Ο παππούς του ήταν από τα βασικά μέλη της KKK της περιοχής με ολόκληρη τη κοινωνία γύρω του να ζει μέσα στο ρατσισμό και το μίσος. 
    Ο νεαρός Bob όμως δεν δέχεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και εξελίσσεται σε μία από τις σημαντικότερες φωνές του κινήματος υπέρ των ίσως δικαιωμάτων, κάτι που φυσικά τον έφερε αντιμέτωπο με την οικογένειά του και όχι μόνο.

    Η ταινία βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Bob Zellner, The Wrong Side of Murder Creek με τον βετεράνο και υποψήφιο για 2 Όσκαρ Βρετανό μοντέρ Barry Alexander Brown να αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

    Πρωταγωνιστούν οι Lucas Till (Monster Trucks), Lucy Hale (Fantasy Island), Brian Dennehy (Driveways), Julia Ormond (The Walking Dead: World Beyond), Sienna Guillory (High-Rise), Jake Abel (Love & Mercy) και ο Cedric the Entertainer (First Reformed).

    Το Son of the South θα βγει σε vod στις 5 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Son of the South trailer: Ο Lucas Till επιλέγει την ισότητα από το μίσος, στο νέο αντιρατσιστικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top