F Black Widow trailer: Το MCU μπαίνει στη 4η του φάση με τη solo ταινία της Scarlet -Μαύρης Χήρας- Johansson! - FilmBoy Black Widow trailer: Το MCU μπαίνει στη 4η του φάση με τη solo ταινία της Scarlet -Μαύρης Χήρας- Johansson! - FilmBoy
  • Latest News

    Black Widow trailer: Το MCU μπαίνει στη 4η του φάση με τη solo ταινία της Scarlet -Μαύρης Χήρας- Johansson!


    Πλάκα στη πλάκα, έχουν περάσει πέντε μήνες από τη τελευταία φορά που το MCU βρέθηκε στη ζωή μας, χρόνος ιδιαίτερα μεγάλος για τις συνήθειες marketing της Marvel, όμως μάλλον ήταν μια σωστή κίνηση μιας και μετά τον τυφώνα του Endgame χρειαζόμασταν ένα μικρό break.

    Διάλειμμα τέλος όμως, μιας και η Μαύρη Χήρα είναι έτοιμη για ένα τελευταίο (;) gig, σηματοδοτώντας την έναρξη της Phase 4 του MCU, αφήνοντας πίσω οριστικά Θάνους και Infinity Stones.

    Το Black Widow ήταν εδώ και χρόνια ίσως από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του σύμπαντος από τους fans, μιας και η επιλογή της Scarlett Johansson για το ρόλο ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και παρά τις 8 συνολικά εμφανίσεις της, δεν είχε πει ακόμα τη δική της ιστορία με μια solo ταινία.

    Η ταινία λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Civil War με την Natasha Romanoff να είναι τυπικά στο στρατόπεδο των νικητών μιας και είχε ταχθεί με το μέρος του Stark, όμως απογοητευμένη από αυτόν τον εμφύλιο, απομονώνεται και αποφασίζει πως έφτασε η ώρα να αντιμετωπίσει το παρελθόν της που ακόμα τη στοιχειώνει, ξανασυναντώντας τις παλιές της... συντρόφισσες!

    Παρότι το φιλμ αρχικά φημολογήθηκε πως θα είναι ένα ενήλικο κατασκοπικό θρίλερ, ο Kevin Feige είχε διαφορετική άποψη, προσλαμβάνοντας τον Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby) να "στρώσει" το σενάριο της Jac Schaeffer (The Hustle) με τη ταινία να παραμένει πιστή στο pg-13 ύφος του σύμπαντος.

    Δίπλα στην Scarlett Johansson, θα δούμε τους Florence Pugh (Midsommar), Rachel Weisz (The Favourite), David Harbour (Hellboy), O. T. Fagbenle (The Handmaid's Tale) και Ray Winstone (King of Thieves) με τους Robert Downey Jr και William Hurt να κάνουν την εμφάνισή τους ως Tony Stark και Theddeus Ross.

    Το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν είναι κάνει που να μας ενθουσιάζει αλλά η πρωταγωνιστική τριπλέτα μοιάζει σίγουρα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. 

    Ωστόσο κάντε υπομονή μιας και η ταινία είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Μαΐου και μέχρι τότε σίγουρα θα δούμε αρκετά ακόμα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black Widow trailer: Το MCU μπαίνει στη 4η του φάση με τη solo ταινία της Scarlet -Μαύρης Χήρας- Johansson! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top