F A Quiet Place Part II trailer: Η Emily Blunt συνεχίζει τον αγώνα επιβίωσης στο κόσμο της ησυχίας - FilmBoy A Quiet Place Part II trailer: Η Emily Blunt συνεχίζει τον αγώνα επιβίωσης στο κόσμο της ησυχίας - FilmBoy
  • Latest News

    A Quiet Place Part II trailer: Η Emily Blunt συνεχίζει τον αγώνα επιβίωσης στο κόσμο της ησυχίας


    Με ουσιαστικά μοναδικό selling-point τη συνύπαρξη του ζεύγους John Krasinski και Emily Blunt, το A Quiet Place ήρθε από το πουθενά και κέρδισε κοινό, κριτικούς αλλά και τη μάχη του box office, φέρνοντας κέρδη κοντά στα 300 εκατομμύρια, με κόστος παραγωγής μόλις στα 20!

    Παρότι δεν υπήρχαν αρχικά σχέδια για sequels, η επιτυχία έπρεπε κάπως να εξαργυρωθεί, με το δεύτερο μέρος να ανακοινώνεται από την Paramount πριν καν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με τους συντελεστές. 
    Προς τιμήν της όμως, επέλεξε να απορρίψει πιο "safe" ιδέες από άλλους σεναριογράφους και να παραδώσει εξ ολοκλήρου τα ηνία στον Krasinski.

    Χωρίς πολλές καθυστερήσεις το A Quiet Place Part II μπήκε για γυρίσματα το (προ)περασμένο καλοκαίρι, με τη πρεμιέρα να είναι αρχικά προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2020, ωστόσο ο κορωνοϊός το έστειλε προσωρινά πίσω στο συρτάρι, με την ταινία να βγαίνει τελικά στους κινηματογράφους στις 3 Ιουνίου.

    Η ιστορία συνεχίζει εκεί που την αφήσαμε στη πρώτη ταινία, με την Evelyn και τα τρία της πια παιδιά να αναγκάζονται να αφήσουν τη -σχετική- ασφάλεια του σπιτιού τους και να βγαίνουν στον έξω κόσμο, πάντα κάνοντας όσο περισσότερο ησυχία μπορούν ώστε να μην εντοπιστούν από τα τέρατα. 
    Περιπλανώμενοι στο άγνωστο, δεν αργούν να συνειδητοποιήσουν πως δυστυχώς αυτά τα πλάσματα δεν είναι ο μοναδικός κίνδυνος που έχουν να αντιμετωπίσουν...

    Emily Blunt, Millicent Simmonds και Noah Jupe επιστρέφουν, ενώ την απουσία του Krasinski θα αναπληρώσουν (σε νέους ρόλους φυσικά) οι Cillian Murphy (Anthropoid) και Djimon Hounsou (Charlie's Angels).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Quiet Place Part II trailer: Η Emily Blunt συνεχίζει τον αγώνα επιβίωσης στο κόσμο της ησυχίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top