F No Time to Die trailer: Τον λένε Craig, Daniel Craig και ήρθε η ώρα να κρεμάσει τ' όπλο του, στην 25η περιπέτεια του 007 - FilmBoy No Time to Die trailer: Τον λένε Craig, Daniel Craig και ήρθε η ώρα να κρεμάσει τ' όπλο του, στην 25η περιπέτεια του 007 - FilmBoy
  • Latest News

    No Time to Die trailer: Τον λένε Craig, Daniel Craig και ήρθε η ώρα να κρεμάσει τ' όπλο του, στην 25η περιπέτεια του 007


    Δε μπορώ να σας περιγράψω τον εκνευρισμό μου μετά τη προβολή του Spectre, όχι τόσο γιατί ήταν μία τόσο κακή ταινία (που ήταν!) αλλά κυρίως γιατί έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο κάθε νεωτερισμού που είχε φέρει στη σειρά το Casino Royale αλλά και γιατί δεν άντεχα να βλέπω έναν βαριεστημένο Daniel Craig να με κοροϊδεύει παίζοντας τον Bond μόνο "με τη φανέλα".

    Βγαίνοντας από την αίθουσα κατέβαζα καντήλια και έλεγα πως δε πρόκειται να ξανασχοληθώ με τον 007, κάτι που φυσικά δε πρόκειται να τηρήσω, όμως δε μπορώ παρά να κρατάω μικρό, πολύ μικρό καλάθι για το No Time to Die.

    Βρισκόμαστε αισίως στην 25η ταινία του πράκτορα, και -επίσημα αυτή τη φορά- την τελευταία με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Η πρωτότυπη πλοκή δεν ήταν ποτέ το φόρτε τους, έτσι κι εδώ ο "συνταξιούχος" James επιστρέφει στη δράση όταν ο φίλος του από το FBI, Felix Leiter, ζητάει τη βοήθειά του για να βρουν έναν εξαφανισμένο επιστήμονα, με την έρευνα να τον φέρνει αντιμέτωπο με έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο.
    Σοκαριστήκατε, ε;

    Το σενάριο πέρασε ούτε λίγο ούτε πολύ από 6 χέρια, με το αρχικό draft να γράφεται από τα χέρια των βετεράνων της σειράς Neal Purvis και Robert Wade, ενώ στη συνέχεια αυτό πέρασε από τους John Hodge (T2 Trainspotting), Paul Haggis (Quantum of Solace), Scott Z. Burns (The Mercy) και τέλος την Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve).

    Όσο για τη σκηνοθεσία, αυτή κατέληξε στα χέρια του Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation), κατόπιν της άρνησης του Christopher Nolan και την αποχώρηση του Danny Boyle.

    Στο cast, δίπλα στον Daniel Craig θα δούμε ξανά τους Lea Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, Naomie Harris, Ralph Fiennes αλλά και τον Christoph Waltz ως Blofeld, με τα νέα πρόσωπα να είναι ο Rami Malek (Bohemian Rhapsody) που θα είναι και ο κεντρικός villain, η Ana de Armas (The Informer), ο David Dencik (The Snowman) και η Lashana Lynch (Captain Marvel), με τη τελευταία να έχει αποκαλυφθεί πως θα υποδύεται την πράκτορα που πήρε το κωδικό 007.

    Το No Time to Die ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019, όμως μετά από πολλές, πάρα πολλές αναβολές λόγω codiv που οδήγησαν τη ταινία ένα βήμα από την απευθείας streaming κυκλοφορία του, θα βγει τελικά στις 30 Σεπτεμβρίου. Δείτε το trailer...

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: No Time to Die trailer: Τον λένε Craig, Daniel Craig και ήρθε η ώρα να κρεμάσει τ' όπλο του, στην 25η περιπέτεια του 007 Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top