F Peter Rabbit 2: The Runaway trailer: Τα κουνέλια το 'σκασαν! - FilmBoy Peter Rabbit 2: The Runaway trailer: Τα κουνέλια το 'σκασαν! - FilmBoy
  • Latest News

    Peter Rabbit 2: The Runaway trailer: Τα κουνέλια το 'σκασαν!



    Η επιτυχία του Paddington ξανάφερε στη μόδα τις υβριδικές παιδικές ταινίες με γλυκά animated ζωάκια να συνυπάρχουν με live-action ανθρώπους, με την Columbia να αρπάζει την ευκαιρία και να μας παρουσιάζει το Peter Rabbit, με πρωταγωνιστή τον ομώνυμο ήρωα των ιστοριών της Beatrix Potter
    Το φιλμ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο όμως στα πιτσιρίκια άρεσε, και με το box office όχι απλά να καλύπτει αλλά να τριπλασιάζει το κόστος του, το sequel ήταν δεδομένο. 
    Και εγένετο Peter Rabbit 2: The Runaway.

    Στη νέα ταινία ο Peter αποφασίζει να αφήσει πίσω την αυλή του κ. McGregor και να πάει κάπου όπου οι σκανδαλιές του θα εκτιμηθούν, στο παζάρι λαχανικών. 
    Εκεί ανακαλύπτει ένα νέο τρόπο ζωής όμως όταν μπλέκει σε σοβαρές περιπέτειες και οι οικογένειά του αρχίζει να τον ψάχνει, θα πρέπει να αποφασίσει τι είδους κουνέλι θέλει να είναι.

    Η συνταγή παραμένει η ίδια, με τον Will Gluck να επιστρέφει ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, τους Domhnall Gleeson και Rose Byrne να ξαναϋποδύονται το ζεύγος McGregor και τους James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki και Daisy Ridley να δανείζουν τις φωνές τους στα κουνέλια...τους οποίους πιθανότατα δε πρόκειται καν να ακούσουμε λόγω μεταγλώττισης.

    Το Peter Rabbit 2: The Runaway ήταν προγραμματισμένο να βγει αρχικά στις αίθουσες της Βρετανίας στα τέλη Μαρτίου και από αρχές Απριλίου στο υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε τη Sony να την αναβάλλει για τις αρχές Αυγούστου. 
    Δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Peter Rabbit 2: The Runaway trailer: Τα κουνέλια το 'σκασαν! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top