F Cherry trailer: Ο Tom Holland κλέβει τράπεζες για να πάρει τη δόση του, στη νέα ταινία των αδερφών Russo - FilmBoy Cherry trailer: Ο Tom Holland κλέβει τράπεζες για να πάρει τη δόση του, στη νέα ταινία των αδερφών Russo - FilmBoy
  • Latest News

    Cherry trailer: Ο Tom Holland κλέβει τράπεζες για να πάρει τη δόση του, στη νέα ταινία των αδερφών Russo


    Μπορούμε να κατηγορήσουμε την Marvel και τον Kevin Feige για χίλιες-δυο επιλογές τους, όμως δεν μπορούμε παρά να τους βγάλουμε το καπέλο στην επιλογή σκηνοθετών που μέχρι τότε ήταν πρακτικά άγνωστοι, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τους αδερφούς Anthony & Joe Russo που πριν αναλάβουν το The Winter Soldier δεν είχαν στο βιογραφικό τους παρά μερικά επεισόδια τηλεοπτικών σειρών και δύο πολύ μέτριες ταινίες (Welcome to Collinwood, You, Me and Dupree), και αναδείχτηκαν στην αιχμή του δόρατος του MCU υλοποιώντας με επιτυχία τα Avengers: Infinity War και Endgame.

    Παρότι η πόρτα της Marvel παραμένει ορθάνοιχτη και μια μελλοντική επιστροφή τους είναι πολύ πιθανή, προς το παρόν τα αδέρφια Russo έχουν επικεντρωθεί σε διαφορετικά projects, με το πρώτο να τιτλοφορείται Cherry και να είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+.

    Η ταινία βασίζεται στο ημι-αυτοβιογραφικό βιβλίο του Nico Walker, με το Cherry να μας διηγείται την ιστορία του και πως από στρατιωτικός γιατρός κατέληξε να ληστεύει τράπεζες για να εξασφαλίζει τη δόση του.

    Τη διασκευή του σεναρίου έγραψαν οι Angela Russo-Otstot (η τρίτη αδερφή Russo) και Jessica Goldberg (Alex of Venice), με τους Tom Holland (The Devil All the Time) και Ciara Bravo (Wayne) να πρωταγωνιστούν.

    Το Cherry θα έχει μια σύντομη κινηματογραφική διανομή (όπου μπορεί) στα τέλη Φεβρουαρίου, πριν βγει στο Apple TV+ στις 12 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cherry trailer: Ο Tom Holland κλέβει τράπεζες για να πάρει τη δόση του, στη νέα ταινία των αδερφών Russo Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top