F Morbius trailer: Ο Jared Leto μπαίνει (και) στο σύμπαν της Marvel υποδυόμενος έναν... βρικόλακα! - FilmBoy Morbius trailer: Ο Jared Leto μπαίνει (και) στο σύμπαν της Marvel υποδυόμενος έναν... βρικόλακα! - FilmBoy
  • Latest News

    Morbius trailer: Ο Jared Leto μπαίνει (και) στο σύμπαν της Marvel υποδυόμενος έναν... βρικόλακα!


    Μπορεί ως ταινία να ήταν imho αίσχος, όμως το Venom αποτέλεσε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία, έτσι η Sony συνέχισε συνέχισε ακάθεκτη τα σχέδιά της για το επονομαζόμενο Sony's Marvel Universe με το Morbius να είναι έτοιμο για τη καλοκαιρινή του πρεμιέρα.

    Ως γνωστό, η Sony έχει τα δικαιώματα κινηματογραφικής εκμετάλλευσης του Spider-Man και των γύρω απ' αυτόν ηρώων, με τον Morbius να κάνει τη πρώτη του εμφάνιση στο The Amazing Spider-Man #101 το μακρινό 1971 και να μας συστήνει έναν ήρωα που κυριολεκτικά άλλαξε τους κανόνες, έναν σκοτεινό αλλά συνάμα τραγικό αντι-ήρωα.

    Με δύο λόγια, ο Michael Morbius είναι ένας βιολόγος που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια του αίματος. 
    Στη προσπάθειά του να βρει αντίδοτο, χρησιμοποιεί DNA νυχτερίδας, το οποίο του δίνει αφύσικες υπερδυνάμεις όμως ταυτόχρονα τον μεταλλάσσει εμφανισιακά αλλά και ψυχικά σε ένα αιμοβόρο βαμπίρ!

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Matt Sazama & Burk Sharpless (Dracula Untold), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Daniel Espinosa (Life).

    Με το μέλλον του ως Joker στο DCEU να μοιάζει δυσοίωνο, ο Jared Leto άλλαξε στρατόπεδο και αποφάσισε να δεχτεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ δίπλα του βρίσκουμε τους Adria Arjona (6 Underground), Matt Smith (Official Secrets), Jared Harris (Sherlock Holmes: A Game of Shadows), Tyrese Gibson (The Fate of the Furious) και Al Madrigal (Night School).

    Με τις νότες του επικά διασκευασμένου Für Elise να είναι μάλλον το μοναδικό στοιχείο που πραγματικά ενθουσιάζει, το πρώτο trailer του Morbius δεν μας δίνει πολλές ελπίδες για κάτι καλύτερο του Venom, ωστόσο ποτέ δε ξέρεις...

    Μέχρι τα τέλη Αυγούστου (ένα περίπου μήνα μετά την αμερικάνικη πρεμιέρα) που θα δούμε το Morbius στις ελληνικές αίθουσες, σίγουρα θα μας έρθουν πολλά ακόμα trailers που θα προσπαθήσουν να μας πείσουν, και ελπίζουμε να αξίζει το κόπο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Morbius trailer: Ο Jared Leto μπαίνει (και) στο σύμπαν της Marvel υποδυόμενος έναν... βρικόλακα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top