F Free Guy trailer: Ο Ryan Reynolds γίνεται ήρωας βιντεοπαιχνιδιού στη φασαριόζικη περιπέτεια του Shawn Levy - FilmBoy Free Guy trailer: Ο Ryan Reynolds γίνεται ήρωας βιντεοπαιχνιδιού στη φασαριόζικη περιπέτεια του Shawn Levy - FilmBoy
  • Latest News

    Free Guy trailer: Ο Ryan Reynolds γίνεται ήρωας βιντεοπαιχνιδιού στη φασαριόζικη περιπέτεια του Shawn Levy


    Μπορεί η μοίρα των Deadpool 3 και X-Force να βρίσκονται στον αέρα μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, όμως o Ryan Reynolds δε τα βάφει μαύρα, με τον Καναδό ηθοποιό να έχει μια χούφτα ταινίες στα σκαριά. 
    Μία απ' αυτές που έχουν ήδη ολοκληρώσει γυρίσματα και περιμένουν τη πρεμιέρα τους είναι το Free Guy.

    Η ιστορία των Matt Lieberman (Playing with Fire) και Zak Penn (Ready Player One) μας συστήνει τον Guy έναν ταμία τραπέζης που ανακαλύπτει πως δεν είναι παρά ένας NPC σε ένα open-world βιντεοπαιχνίδι! 
    Εκμεταλλευόμενος ένα κενό του κώδικα, αποφασίζει να σπάσει τα αόρατα δεσμά, να γίνει ο ήρωας του παιχνιδιού και να το σώσει από την ολική κατάρρευση.

    Κάτι μεταξύ Ready Player One, Gamer, The Lego Movie και κινηματογραφική διασκευή του GTA, το Free Guy μοιάζει σχετικά διασκεδαστικό, με τον Shawn Levy (Night at the Museum: Secret of the Tomb) στη καρέκλα του σκηνοθέτη να μη προσφέρει ιδιαίτερη αισιοδοξία, κάνοντας μας να φοβόμαστε μη τυχόν καταλήξει να είναι το νέο Pixels.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Jodie Comer (Killing Eve), Taika Waititi (Jojo Rabbit) και Lil Rel Howery (Tag).

    Το Free Guy ήταν προγραμματισμένο να βγει τον Ιούλιο, όμως προφανώς αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο...και βλέπουμε! 
    Δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Free Guy trailer: Ο Ryan Reynolds γίνεται ήρωας βιντεοπαιχνιδιού στη φασαριόζικη περιπέτεια του Shawn Levy Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top