F Swimming with Men trailer: Οι σωστοί άνδρες κολυμπούν …συγχρονισμένα και με χάρη! - FilmBoy Swimming with Men trailer: Οι σωστοί άνδρες κολυμπούν …συγχρονισμένα και με χάρη! - FilmBoy
  • Latest News

    Swimming with Men trailer: Οι σωστοί άνδρες κολυμπούν …συγχρονισμένα και με χάρη!


    Έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι, καλά τα blockbuster και τα μεγάλα trailers των ταινιών που περιμένουμε το φθινόπωρο, όμως λίγη… ελαφράδα τη χρειαζόμαστε, με το Swimming with Men να είναι ακριβώς αυτό.

    Με τη κρίση της μέσης ηλικίας να του χτυπάει τη πόρτα, ο λογιστής Eric μπαίνει σε μια ανδρική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης, ανακαλύπτοντας ότι λίγες ώρες στη πισίνα κάνει τα προβλήματα στη δουλειά αλλά και στην οικογένεια πολύ πιο εύκολα. 
    Παρότι αρχικά δεν τολμούν να αποκαλύψουν αυτό το ιδιαίτερο χόμπι τους, σιγά σιγά νοιώθουν όλο και πιο περήφανοι γι’ αυτό και αποφασίζουν να φτάσουν μέχρι το παγκόσμιο πρωτάθλημα!

    Το πρωτότυπο σενάριο έχει γράψει ο Aschlin Ditta (Scenes of a Sexual Nature) με τον Oliver Parker (Johnny English Reborn) να το σκηνοθετεί.

    Πρωταγωνιστούν οι Rob Brydon (The Trip to Spain), Adeel Akhtar (Victoria & Abdul), Jim Carter (My Week with Marilyn), Rupert Graves (Death at a Funeral), Daniel Mays (Rogue One), Charlotte Riley (In the Heart of the Sea), Thomas Turgoose (Kingsman: The Golden Circle) και Jane Horrocks (Sunshine on Leith).

    Το Swimming with Men, παρά τον αδιαμφισβήτητα κακό τίτλο του, μοιάζει εξαιρετικά ευχάριστο και είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Swimming with Men trailer: Οι σωστοί άνδρες κολυμπούν …συγχρονισμένα και με χάρη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top