F Johnny English: Η Επιστροφή - Johnny English Reborn - FilmBoy Johnny English: Η Επιστροφή - Johnny English Reborn - FilmBoy
  • Latest News

    Johnny English: Η Επιστροφή - Johnny English Reborn

    Ταινίες με ανόητους κατασκόπους και ηλίθιους αστυνομικούς (...λες και υπάρχουν άλλοι) είναι πάντοτε ένα ευπρόσδεκτο κέρασμα στους χαλεπούς καιρούς που μας έχουν καταδικάσει οι προδότες του Έθνους μας να ζούμε.

    Από τον Frank Drebin (αξεπέραστος) μέχρι τον Austin Powers (αφόρητος) όσο μπορώ να θυμηθώ -  αλλά ο Τσώκος θα μας θυμίσει πολλούς spoof spies σύντομα.

    Κάτι ενδιάμεσο ήταν ο Johnny English του Rowan Atkinson, ένας παράξενος κατάσκοπος της Βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας που αυτοσυστήθηκε στον κόσμο το 2003.

    Ο Atkinson είναι παγκοσμίως γνωστός ως Mr. Bean, την πιο επιτυχημένη δημιουργία του, αλλά το Johnny English ποτέ δεν αγαπήθηκε από κανέναν και γι'αυτό, ένα sequel 8 χρόνια μετά αποτέλεσε έκπληξη.

    Αυτή η απουσία βέβαια επιχειρείται να εξηγηθεί στο Johnny English Reborn του Oliver Parker, σκηνοθέτη των δύο St. Trinian

    Ο Johnny (Rowan Atkinson) πέρασε τα τελευταία χρόνια ...



    ...σε μοναστήρι στην Ασία - σχεδόν εξορισμένος λόγω της αποπομπής του από την MI7 λόγω μιας αποτυχημένης αποστολής στη Μοζαμβίκη - μαθαίνοντας νέες τεχνικές όπως τη δύναμη της σκέψης, γυμνάζοντας το πιο αδύναμο μέρος του σώματος του (το μυαλό του για οποιον δεν κατάλαβε).

    Όταν όμως η επικεφαλής της MI7 (Gillian Anderson, Boogie Woogie η οποία μάλλον έκανε το όνειρό της πραγματικότητα παίζοντας σε κατασκοπική spoof, κάτι που τόσο ήθελε) μαθαίνει για μια απόπειρα κατά της ζωής του Κινέζου πρωθυπουργού, η ομάδα της πρέπει να βρει τον ανορθόδοξο πράκτορα και μαζί να χρησιμοποιήσουν την τελευταία λέξη της υψηλής τεχνολογίας για να διελευκάνουν ένα πλέγμα συνωμοσίας που αγγίζει την KGB, τη CIA, ακόμα και την ίδια τη MI7.


    Μαζί του έχει έναν εκπαιδευόμενο πράκτορα, τον Tucker (Daniel Kaluuva) και κάποια βοήθεια από μία εμπειρογνώμονα μελέτης συμπεριφοράς, την Kate (Rosamund Pike, Made in Dagenham).


    Παίζει ακόμη ο Dominic West (Centurion), ο Richard Schiff (Made in Dagenham) και ο Ben Miller (4.3.2.1).

    Ένα spy spoof ξεκάθαρα, μία παρωδία James Bond πιο συγκεκριμένα με ότι περιμένετε να δείτε από τον Mr. Bean.

    Αμφιβάλω αν η απουσία τόσων χρόνων του Atkinson από τη μεγάλη οθόνη θα συνεισφέρει σε ενθουσιωδεις εισπράξεις - και μιλάω για την Ελλάδα γιατί στην Αμερική θα πάει άκλαφτο.

    Η UIP θα το φέρει στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου.


    Johnny English Reborn trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Johnny English: Η Επιστροφή - Johnny English Reborn Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top