F First Man trailer: Ο Ryan Gosling είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει στη σελήνη - FilmBoy First Man trailer: Ο Ryan Gosling είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει στη σελήνη - FilmBoy
  • Latest News

    First Man trailer: Ο Ryan Gosling είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει στη σελήνη


    Μόλις στα 29 του, μας έδωσε το εξαιρετικό Whiplash και δύο χρόνια αργότερα ξεπέρασε τον εαυτό του με το La La Land
    Εν έτει 2018 και ενώ ακόμα δεν έχει πατήσει ούτε τα 35, ο Damien Chazelle κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, αφήνοντας πίσω (για λίγο;) το κόσμο της μουσικής για εκείνον του διαστήματος.

    Το First Man είναι μια βιογραφική ταινία για τον Neil Armstrong, τον πρώτο άνθρωπο που στις 21 Ιουλίου 1969 πάτησε το πόδι του στη σελήνη, λήγοντας και τον άτυπο space race που μαίνονταν επί χρόνια με την ΕΣΣΔ.
    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιογραφικό βιβλίο του James R. Hansen, τα δικαιώματα του οποίου είχε αγοράσει το 2003 ο Clint Eastwood και η Warner Bros, όμως αυτά στη συνέχεια πέρασαν στην Universal, η οποία έβαλε και το φιλμ στο δρόμο της ολοκλήρωσης.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Josh Singer (The Post) με τον Damien Chazelle να περιορίζεται για πρώτη φορά στη καριέρα του στα καθήκοντα του σκηνοθέτη.

    Πρωταγωνιστούν οι Ryan Gosling, Claire Foy (The Girl in the Spider's Web), Corey Stoll (Ant-Man), Kyle Chandler (Game Night), Jason Clarke (Winchester), Pablo Schreiber (Den of Thieves) και Patrick Fugit (Queen of Earth).

    Το First Man θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο
    Δείτε το trailer

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: First Man trailer: Ο Ryan Gosling είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει στη σελήνη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top