F Winchester: The House That Ghosts Built trailer: Καλώς ήλθατε στο στοιχειωμένο σπίτι της Helen Mirren! - FilmBoy Winchester: The House That Ghosts Built trailer: Καλώς ήλθατε στο στοιχειωμένο σπίτι της Helen Mirren! - FilmBoy
  • Latest News

    Winchester: The House That Ghosts Built trailer: Καλώς ήλθατε στο στοιχειωμένο σπίτι της Helen Mirren!


    Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχειωμένα σπίτια, σύμφωνα με την κινηματογραφική ιστορία.
    Ωστόσο, τα σπίτια που κατοικούνται από κακόβουλα πνεύματα, όπως στα Poltergeist, The Haunting ή ακόμα και στο The Conjuring, δεν έχουν καμία σχέση με αυτό στη ταινία Winchester: The House That Ghosts Built.

    Η Helen Mirren υποδύεται την Sarah Winchester, την πραγματική κληρονόμο της εταιρείας των πυροβόλων όπλων Winchester, μετά το θάνατο του συζύγου της.
    Η Sarah Winchester ήταν γνωστή για μια σειρά κακότυχων συμβάντων, δεδομένου ότι υπήρχαν πολυάριθμα παράξενα ατυχήματα στην οικογένειά της. 

    Σύμφωνα με το περιοδικό Smithsonian, η Winchester επισκέφθηκε έναν πνευματιστή στα μέσα του 1800, μια εποχή όπου όλο και περισσότεροι Αμερικανοί πίστευαν ότι μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους νεκρούς. 
    Η Winchester φοβόταν πως οι κακοτυχίες της, ειδικά ο θάνατος του συζύγου και της κόρης της ηλικίας ενός μηνών (!), ήταν κοσμική καταδίκη από τα πνεύματα που σκοτώθηκαν από τα τουφέκια του Winchester. 

    Τα μέντιουμ λοιπόν είπαν στην χήρα ότι θα έπρεπε να χτίσει ένα σπίτι και να συνεχίζει να το χτίζει επ άπειρον, για να καταπραΰνει τα πνεύματα.
    Η κατασκευή του σπιτιού συνεχίστηκε μέχρι το θάνατο και της Winchester το 1922.

    Αυτό είναι το αληθινό background της ιστορίας στη νέα ταινία τρόμου των Αυστραλών Michael και Peter Spierig, το οποίο θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου 2018.

    Στο cast βρίσκουμε επίσης την Sarah Snook ως την ανιψιά της χήρας και τον Jason Clarke στο ρόλο του Dr. Eric Price τον οποίο η χήρα έχει καλέσει στο σπίτι.
    Εξαιρετικό το βρίσκω… εσείς;





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Winchester: The House That Ghosts Built trailer: Καλώς ήλθατε στο στοιχειωμένο σπίτι της Helen Mirren! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top