F Game Night trailer: Jason Bateman και Rachel McAdams στη νέα κωμωδία των δημιουργών του Vacation - FilmBoy Game Night trailer: Jason Bateman και Rachel McAdams στη νέα κωμωδία των δημιουργών του Vacation - FilmBoy
  • Latest News

    Game Night trailer: Jason Bateman και Rachel McAdams στη νέα κωμωδία των δημιουργών του Vacation


    Μπορεί προσωπικά το χιούμορ τους να μη με συγκινεί, όμως το δίδυμο Jonathan Goldstein και John Francis Daley, που έγιναν γνωστοί ως σεναριογράφοι των Horrible Bosses αλλά και σκηνοθέτες του Vacation, πρόσφατα πήραν τα πάνω τους με την επιτυχία του Spider-Man: Homecoming και επιστρέφουν με μια νέα ενήλικη κωμωδία, το Game Night.

    Ο Max και η Annie είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που μια φορά την εβδομάδα συναντιέται με φίλους για να παίξουν διάφορα παιχνίδια. 
    Ένα βράδυ, ο αδερφός του Max, Brooks, τους ανακοινώνει ότι τους έχει ετοιμάζει κάτι σπέσιαλ, ένα real-life experience παιχνίδι με δολοφονίες και μυστήριο, στο οποίο θα πρέπει η παρέα να φτάσει μέχρι το τέλος. 

    Λίγα λεπτά αργότερα, δύο άγνωστοι εισβάλουν στο σπίτι και απάγουν τον Brooks, με τη παρέα να θεωρεί ότι έτσι ξεκινάει το παιχνίδι. 
    Όσο αναζητούν τη λύση του μυστηρίου όμως, ανακαλύπτουν ότι το παιχνίδι του Brooks δεν είναι και τόσο ψεύτικο...

    Αντίθετα με τις προηγούμενες ταινίες τους που είτε έγραφαν και τις έδιναν σε άλλους σκηνοθέτες, είτε σκηνοθετούσαν οι ίδιοι τα δικά τους σενάρια, εδώ συμβαίνει το αντίθετο, με την ιστορία να είναι του Mark Perez (Accepted) και αυτοί να περιορίζονται μονάχα ως σκηνοθέτες.

    Πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler, Billy Magnussen, Jeffrey Wright και Michael C. Hall.
    Το Game Night αναμένεται στις αίθουσες το Μάρτιο. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Game Night trailer: Jason Bateman και Rachel McAdams στη νέα κωμωδία των δημιουργών του Vacation Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top