F The Girl in the Spider's Web trailer: Η (νέα) Lisbeth Salander μπλέκεται στον Ιστό της Αράχνης (+poster) - FilmBoy The Girl in the Spider's Web trailer: Η (νέα) Lisbeth Salander μπλέκεται στον Ιστό της Αράχνης (+poster) - FilmBoy
  • Latest News

    The Girl in the Spider's Web trailer: Η (νέα) Lisbeth Salander μπλέκεται στον Ιστό της Αράχνης (+poster)


    Στο Filmboy έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με το The Girl in the Spider's Web, από τη πρώτη του ανακοίνωση, τις επιλογές του cast, του σκηνοθέτη, και έφτασε η στιγμή να δούμε αν όλες αυτές θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    Στη νέα ταινία, η Lisbeth Salander βρίσκεται μπλεγμένη με μια οργάνωση κυβερνο-τρομοκρατών, της οποίας υπήρξε και η ίδια μέλος, που την οδηγεί σε ένα δίκτυο κατασκόπων και διεφθαρμένων πολιτικών.

    Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι το The Girl in the Spider's Web είναι τυπικά sequel του The Girl With the Dragon Tattoo, όμως αντί να ακολουθήσει τη σειρά των βιβλίων, πήδηξε εκείνα που έχουν γίνει ήδη ταινίες στη πρωτότυπη σουηδική τους έκδοση, και καταπιάστηκε με το τέταρτο της σειράς, αλλάζοντας ταυτόχρονα και όλους τους συντελεστές.

    Η σύνοψη, όπως και το trailer -καλώς- δεν μας αποκαλύπτει πολλά, όμως τα μεγάλα ερωτηματικά κρύβονται αλλού. 
    Με μεγάλη μου λύπη είδα την αξιαγάπητη κατά τ’ άλλα Claire Foy να μην πείθει ως Lisbeth, μιας και δε δείχνει να έχει εκείνη την ιδανική ισορροπία badassness και δραματικότητας που χρειάζεται ο χαρακτήρας. 
    Επίσης συνολικά το trailer είναι μάλλον υποτονικό, κι αν δεν είχε τον τίτλο, πολύ πιθανόν να περνούσε απαρατήρητο. 
    Τέλος, που είναι ο Blomkvist;

    Περισσότερο ως extended teaser, το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Sony μας μούδιασε και θα περιμένουμε με σίγουρα λιγότερη ανυπομονησία το επόμενο για να δούμε αν θα καταφέρει να βελτιώσει τις εντυπώσεις. 

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου.
    Δείτε το υποτιτλισμένο trailer καθώς και το ελληνικό πόστερ της ταινίας.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Girl in the Spider's Web trailer: Η (νέα) Lisbeth Salander μπλέκεται στον Ιστό της Αράχνης (+poster) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top