F Neighbors trailer: Τα ...γειτονάκια Seth Rogen και Zac Efron αλληλοεξοντώνονται - FilmBoy Neighbors trailer: Τα ...γειτονάκια Seth Rogen και Zac Efron αλληλοεξοντώνονται - FilmBoy
  • Latest News

    Neighbors trailer: Τα ...γειτονάκια Seth Rogen και Zac Efron αλληλοεξοντώνονται


    Το This Is The End αποδείχτηκε υπέρ του δέοντος πετυχημένο, αποφέροντας $113 εκατομμύρια παγκοσμίως από ένα μπάτζετ των 32, με 67/100 Metascore, 84% στο Rottentomatoes, 7.8 μέχρι στιγμής στο imdb. και 7/10 από τον Καραμάνο στο FilmBoy.

    Το δίδυμο των Seth Rogen και Evan Goldberg, φαίνεται πως ετοίμαζε ήδη τα επόμενα του βήματα, με σκηνοθέτη αυτή τη φορά τον Nicholas Stoler των Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek και The Five-Year Engagement ( και σεναριογράφο στα The Muppets και Yes Man).


    Στο Neighbors (αρχικά Townies) οι Seth Rogen και Rose Byrne υποδύονται το φιλήσυχο παντρεμένο ζευγάρι με το νεογέννητο μωρό, την ησυχία των οποίων θα διαταράξει η μετακόμιση μιας αδελφότητας ...ακριβώς δίπλα τους, με αρχηγό τον Zac Efron.

    Tο σενάριο του Neighbours υπογράφεται από τους Andrew Cohen και Brendan O'Brien, συνεργάτες σε ταινίες του Judd Apatow, με τους Rogen και Goldberg ως παραγωγούς και όπως φαίνεται θα έχουμε άλλη μια θεότρελη κωμωδία καφροκαταστάσεων (μωρό που αγγίζει καπότες, ζευγάρι που το κάνει ανενόχλητα μπροστά του) και απόλυτου χάους.

    Στο This Is The End και ύστερα από μεγάλο διάστημα γέλασα αρκετά με μια κωμωδία, τον Seth Rogen τον έχουμε συνηθίσει σε τέτοιους ρόλους, ενώ η Rose Byrne έχει αποδείξει ότι της ταιριάζει μετά κι από τα Get Him To The Greek, Bridesmaids


    Δίπλα τους και οι Dave Franco (21 Jump Street, Warm Bodies), Christopher Mintz-Plasse (Fright Night, Kick-Ass), Lisa Kudrow (Friends, The Other Woman, Paper Man) και άλλοι.

    Μένει μόνο να δούμε και αν ο Zac Efron έχει να πουλήσει κάτι περισσότερο από καλογυμνασμένα, poster boy μούσκουλα.

    Δείτε παρακάτω το πρώτο red band trailer που κυκλοφόρησε από το MTV συν το σποτάκι στο οποίο προλόγιζαν οι Seth Rogen και ο Zac Efron και τις πρώτες φωτογραφίες.

    Η γνώμη σας;


    Kostas Tsokos.


    Neighbors trailer από FilmBoy-gr






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Neighbors trailer: Τα ...γειτονάκια Seth Rogen και Zac Efron αλληλοεξοντώνονται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top