F The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits) - FilmBoy The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits) - FilmBoy
  • Latest News

    The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits)

    Η επιτυχία του Black Swan και η υποψηφιότητα για Oscar της Natalie Portman έφεραν στο προσκήνιο τη συνεργασία της με τον Don Roos , έστω κι αν η ταινία είναι διαθέσιμη στο Video On Demand στην Αμερική εδώ και 2 μήνες.

    Το The Other Woman είναι βασισμένο στο βιβλίο της Ayelet Waldman με τίτλο 'Love and Other Impossible Pursuits', τίτλος με τον οποίο βγήκε στην tv και η ταινία αλλά για να ξαναβρεί κοινό στο σινεμά άλλαξε τον τίτλο σε The Other Woman.

    Φαντάζεσε να το έχεις δει στη τηλεόραση (πληρώνοντας κιόλας) και να πας να δεις μια νέα ταινία με τη Natalie Portman μη γνωρίζοντας λεπτομέρειες... you are fucked.

    Η ταινία είναι αυτό που συμβαίνει όταν ένας σκηνοθέτης κάνει ταινία ένα μυθιστόρημα γεμάτο με απίστευτες στιγμές σπαρακτικής συγκίνησης και δεν έχει διάθεση να χαλάσει ούτε μια.

    Μια παρέλαση διαπροσωπικών συγκρούσεων και μίζερων συνθηκών με τον κίνδυνο να καταλήξει να κάνει ένα ...συγκινησιακό πορνό.

    Η Natalie Portman αναλαμβάνει ...




    ...το κύριο βάρος ως μια δικηγόρο που κλέβει έναν άντρα, τον Jack (Scott Cohen) από τη σύζυγο του (τη μούσα του σκηνοθέτη, Lisa Kudrow) και θα πρέπει ύστερα να υπομείνει τις όλο και δυσκολότερες συνέπειες.

    Ειδικά η σχέση της με τον 8χρονο γιο του χωρισμένου πια ζευγαριού (Charlie Tahan) περνά από σαράντα κύματα και ένας λόγος είναι ότι εκείνη δε μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο του δικού της βρέφους με τον Jack, ένας από αυτούς τους ανεξήγητους θανάτους βρεφών που είναι γνωστοί ως Sudden Infants Death Syndrome. 


    Μια σύγχυση συναισθηματικών κρίσεων που, δεν είμαι σίγουρος καν αν γίνεται εμφανές αν η ηρωίδα είναι ένας καλός άνθρωπος που κάνει ότι καλύτερο μπορεί κάτω από δύσκολες συνθήκες ή απλά είναι ένα ανώριμο συναισθηματικό ράκος.

    Ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ο Don Roos έχει ασχοληθεί με θέματα αγάπης και οικογένειας ξανά, από τη φωτεινή τους πλευρά (Bounce) αλλά και από τη σκοτεινή (The Opposite of Sex).

    Εδώ όμως μιλάμε για ένα μελόδραμα όπου σε κάθε σκηνή θα μπορούσες να βάζεις τα κλάματα, αν τυγχάνει να είσαι λιγάκι ευαίσθητος.

    Οι κριτικοί φαίνεται να μην εκτίμησαν ιδιαίτερα τη προσπάθεια και η παρουσία της πιθανότατα νικήτριας (δική μου γνώμη) των φετινών βραβείων Oscar δεν έσωσε τη ταινία από τις μέτριες κριτικές.

    Πάντως κέρδισε κάποια επιπλέον χιλιάρικα στις 4 Φεβρουαρίου όπου προβλήθηκε σε 2 αίθουσες.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top