F Under the Skin teaser: Η Scarlett Johansson είναι το alien που περιμέναμε - FilmBoy Under the Skin teaser: Η Scarlett Johansson είναι το alien που περιμέναμε - FilmBoy
  • Latest News

    Under the Skin teaser: Η Scarlett Johansson είναι το alien που περιμέναμε


    Η Scarlett Johansson έχει την τάση να πειραματίζεται με την ανεξάρτητη σκηνή – όταν δεν παίζει την πράκτορα SHIELD, Natasha Romanoff / Black Widow στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

    Για του λόγου το αληθές, η επόμενη εμφάνισή της θα είναι στη σεξουαλική dramedy του Joseph Gordon-Levitt, Don Jon, ενώ θα ακολουθήσει το sci fi Her του Spike Jonze, στο οποίο δανείζει τη φωνή της σε μια συσκευή με τεχνητή νοημοσύνη, που αρχίζει να μαθαίνει για τη πολυπλοκότητα των ανθρώπινων συναισθημάτων.

    Σχεδόν μη ανθρώπινο ρόλο έχει και στο sci fi δράμα Under the Skin του Jonathan Glazer.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα πρόσφατα στο Telluride Film Festival, αλλά αν περιμένετε να δείτε το teaser που κυκλοφόρησε ελπίζοντας να καταλάβετε ποια είναι η ιστορία, ατυχήσατε.

    Παρακάτω είναι μια ανεπίσημη περιγραφή της ταινίας, και μετά ακολουθεί το teaser.

    Στο Under the Skin, η Johansson παίζει ένα alien στη γη, μεταμφιεσμένο σε μια τέλεια και πανέμορφη γυναίκα.

    Συχνάζει σε απομακρυσμένους αυτοκινητοδρόμους και έρημες τοποθεσίες και χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητά της για να παγιδεύσει ανθρώπινα θηράματα.

    Είναι απόλυτα αποτελεσματική, αλλά με την πάροδο του χρόνου αρχίζει να αλλάζει από τη πολυπλοκότητα της ζωής στη γη. 

    Με τα νέα δεδομένα στο ψυχισμό της σχετικά με την ανθρωπότητα και με την εξασθένηση της αποφασιστικότητάς της, βρίσκεται σε σύγκρουση με το είδος της.

    Η ταινία παρουσιάζει μια μοναδική ματιά στον κόσμο μας, μέσα από τα μάτια ενός alien.


    Οι σκέψεις σας;



    Under The Skin teaser trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Under the Skin teaser: Η Scarlett Johansson είναι το alien που περιμέναμε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top