F The Misfits trailer: Η συμμορία του Pierce Brosnan το παίζουν μοντέρνοι Ρομπέν των Δασών! - FilmBoy The Misfits trailer: Η συμμορία του Pierce Brosnan το παίζουν μοντέρνοι Ρομπέν των Δασών! - FilmBoy
  • Latest News

    The Misfits trailer: Η συμμορία του Pierce Brosnan το παίζουν μοντέρνοι Ρομπέν των Δασών!


    Μετά το φιάσκο (και) του The Legend of Hercules, ο σκηνοθέτης των 90's classics Die Hard 2, Cliffhanger, The Long Kiss Goodnight και Deep Blue Sea, Renny Harlin έμοιαζε "τελειωμένος". 
    Για μερικά χρόνια έτρωγε τα λεφτά Κινέζων παραγωγών με την ίδια... αποτυχία και με τη μπογιά του να ξεθωριάζει και στην ανατολική Ασία, ο Φινλανδός φαίνεται πως βρήκε νέα κορόιδα στη Μέση Ανατολή!

    Με τα πετροδόλαρα του Ντουμπάι λοιπόν, ο Harlin μας παρουσιάζει τη νέα του ταινία The Misfits
    Η ιστορία ακολουθεί μια διαφορετική συμμορία ληστών που χρησιμοποιεί τα ταλέντα της για να ξαφρίζει τους έχοντες και να βοηθάει εκείνους που έχουν ανάγκη, ως άλλοι Ρομπέν των Δασών.
    Η τελευταία τους λεία κρύβεται στα υπόγεια μιας εκ των ασφαλέστερων φυλακών του πλανήτη, με τις ράβδους χρυσού να χρησιμοποιούνται για την χρηματοδότηση τρομοκρατιών. 
    Είναι η ληστεία του αιώνα αλλά για να τα καταφέρουν ζητούν τη βοήθεια του Richard Pace, ενός διαβόητου βετεράνου ληστή...

    Το σενάριο του The Misfits έχουν γράψει ο Robert Henny (Who's Your Caddy?) με τον Kurt Wimmer (Spell, Salt) και πρωταγωνιστούν οι Pierce Brosnan (Final Score), Jamie Chung (Office Christmas Party), Rami Jaber, Hermione Corfield (Sea Fever), Mike Angelo, Tim Roth (The Song of Names) και Nick Cannon (Chi-Raq).

    Το The Misfits θα έχει μια μικρή κινηματογραφική διανομή στις 11 Ιουνίου και μόλις 4 ημέρες αργότερα θα βγει σε vod. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Misfits trailer: Η συμμορία του Pierce Brosnan το παίζουν μοντέρνοι Ρομπέν των Δασών! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top