F Final Score trailer: Ο Dave Bautista σε ένα ακόμα Die-Hard rip-off… - FilmBoy Final Score trailer: Ο Dave Bautista σε ένα ακόμα Die-Hard rip-off… - FilmBoy
  • Latest News

    Final Score trailer: Ο Dave Bautista σε ένα ακόμα Die-Hard rip-off…


    Το Die Hard είχε ένα τόσο απλό αλλά πιασάρικο premise που έχει αντιγραφεί από πάμπολλους μέσα στα χρόνια, τις περισσότερες φορές με τραγικά αποτελέσματα.
    Για κάποιο λόγο, το τελευταίο διάστημα, αυτού του είδους ταινίες έχουν ξανάρθει στη μόδα, με τους νέους action stars να μας δίνουν από μία από δαύτες.

    Στο Final Score, ο Dave Bautista υποδύεται τον Michael Knox, έναν πρώην στρατιωτικό που ενώ βρίσκεται σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μια ομάδα κακοποιών παίρνει τον έλεγχο του γηπέδου, εγκλωβίζει μέσα τους 35 χιλιάδες θεατές, και αναγκάζει τον Knox να τους παραδώσει έναν άνδρα που βρίσκεται μεταξύ τους, αλλιώς θα πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά που έχουν τοποθετήσει.

    Σε σενάριο των πρωτοεμφανιζόμενων David & Keith Lynch και σκηνοθεσία του Scott Mann (Heist), το Final Score ευτυχώς μοιάζει να ξέρει τι ακριβώς είναι, και να μη παίρνει τον εαυτό ιδιαίτερα στο σοβαρά.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Pierce Brosnan και Ray Stevenson (Cold Skin), με τις προφορές και των δύο να μας κάνουν να κλαίμε από τα γέλια!
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Final Score trailer: Ο Dave Bautista σε ένα ακόμα Die-Hard rip-off… Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top