F The Song of Names trailer: Ο Tim Roth αναζητά τον παιδικό του φίλο στη νέα δραματική ταινία του François Girard - FilmBoy The Song of Names trailer: Ο Tim Roth αναζητά τον παιδικό του φίλο στη νέα δραματική ταινία του François Girard - FilmBoy
  • Latest News

    The Song of Names trailer: Ο Tim Roth αναζητά τον παιδικό του φίλο στη νέα δραματική ταινία του François Girard


    Εμφανίστηκε από το πουθενά στα τέλη της δεκαετίας του '90 και μάγεψε με το The Red Violin

    Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με το Silk να απογοητεύει, το Boychoir να είναι απλά καλό και το Hochelaga να μη καταφέρνει καν να βγει εκτός φεστιβαλικού κύκλου. 
    Φέτος ο Γαλλο-Καναδός François Girard επιστρέφει με μια ενδιαφέρουσα δραματική ταινία με τίτλο The Song of Names.

    Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Norman Lebrecht, μας διηγείται την ιστορία του Martin και του Dovidl, δυο αγοριών που ήταν τόσο καλοί φίλοι που θεωρούνταν πρακτικά αδέρφια. 

    Ο Dovidl ήταν βιρτουόζος του βιολιού και μόλις στα 21 του ήταν έτοιμος να ξεκινήσει μια τρανή καριέρα όμως ακριβώς πριν το μεγάλο του ντεμπούτο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς χωρίς κανένας να μπορέσει να βρει ίχνη του. 
    Τριάντα-πέντε χρόνια αργότερα, ο Martin ανακαλύπτει πως ο Dovidl ίσως είναι ζωντανός και ξεκινάει μια διηπειρωτική αναζήτηση για να βρει το χαμένο αδερφό του.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε ο Jeffrey Caine (The Constant Gardener) και πρωταγωνιστούν οι Tim Roth (Luce), Clive Owen (Gemini Man), Catherine McCormack (Magic in the Moonlight), Saul Rubinek (Barney's Version), Eddie Izzard (Victoria & Abdul) και οι νεαροί Jonah Hauer-King (A Dog's Way Home) και Gerran Howell (Queen & Country).

    Το The Song of Names έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto όπου πήρε μέτριες κριτικές και από τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει τη πορεία του στις αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Song of Names trailer: Ο Tim Roth αναζητά τον παιδικό του φίλο στη νέα δραματική ταινία του François Girard Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top