F Spell trailer: Δεν φτάνει που έπεσε το αεροπλάνο του, τον έπιασε αιχμάλωτο και μια μάγισσα hoodoo! - FilmBoy Spell trailer: Δεν φτάνει που έπεσε το αεροπλάνο του, τον έπιασε αιχμάλωτο και μια μάγισσα hoodoo! - FilmBoy
  • Latest News

    Spell trailer: Δεν φτάνει που έπεσε το αεροπλάνο του, τον έπιασε αιχμάλωτο και μια μάγισσα hoodoo!



    Για το φετινό Halloween, η Paramount έχει ετοιμάσει μια αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία τρόμου που μπορεί να μη βγει στις αίθουσες αλλά όσο και θα τη πετύχουμε σε κάποια digital πλατφόρμα.

    Σύμφωνα με το σενάριο του Kurt Wimmer (Salt, Equilibrium), ο Marquis πιλοτάρει ένα μικρό αεροσκάφος και πηγαίνει μαζί με την οικογένειά του στη κηδεία του πατέρα του. 
    Κάπου πάνω από τα Απαλάχια Όρη όμως, χάνει τον έλεγχο και συντρίβεται. 
    Όταν ξυπνάει βρίσκεται τραυματισμένος στην σοφίτα της Eloise, μιας γυναίκας που ισχυρίζεται πως προσπαθεί να τον κάνει καλά με τη χρήση του boogity, μιας κούκλας hoodoo φτιαγμένη από αίμα και δέρμα! 
    Χωρίς να μπορεί να ζητήσει βοήθεια από κανέναν, ο Marquis θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τα νύχια της μαύρης μαγείας και να βρει τι συνέβη στην οικογένειά του πριν είναι πολύ αργά.

    Το Spell σκηνοθέτησε ο Mark Tonderai (House at the End of the Street) και πρωταγωνιστούν οι Omari Hardwick (Kick-Ass), Loretta Devine (Death at a Funeral) και John Beasley (Sinister 2).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spell trailer: Δεν φτάνει που έπεσε το αεροπλάνο του, τον έπιασε αιχμάλωτο και μια μάγισσα hoodoo! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top