F Η Gal Gadot ερωτεύεται σε διαφορετικές πραγματικότητες, στη διασκευή του Meet Me In Another Life - FilmBoy Η Gal Gadot ερωτεύεται σε διαφορετικές πραγματικότητες, στη διασκευή του Meet Me In Another Life - FilmBoy
  • Latest News

    Η Gal Gadot ερωτεύεται σε διαφορετικές πραγματικότητες, στη διασκευή του Meet Me In Another Life


    Μπορεί το κάκιστο Wonder Woman 1984 να βάζει προσωρινό φρένο στη τρίτη ταινία της σειράς, όμως η Gal Gadot σίγουρα δεν πρόκειται να μείνει άνεργη, με την ισραηλινή ηθοποιό που έχει ήδη δυο συρτάρια γεμάτα σενάρια στο γραφείο της, να προσθέτει άλλο ένα.

    Σύμφωνα με το Deadline, η εταιρία παραγωγής της, Pilot Wave εξασφάλισε τα δικαιώματα του παρθενικού μυθιστορήματος της Catriona Silvey, Meet Me in Another Life.

    Το βιβλίο που κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου διηγείται την ιστορία ενός άνδρα και μιας γυναίκας που προσπαθούν να ανακαλύψουν γιατί συναντιούνται ξανά και ξανά σε διαφορετικές πραγματικότητες!

    Οι παραγωγοί δήλωσαν πως η ιστορία συνδυάζει ένα love-story με το θρίλερ και την επιστημονική φαντασία, και πως δεν βλέπουν την ώρα να το μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη.

    Η Gal Gadot, την οποία θα δούμε προσεχώς στο Αγκαθα-Κριστι-κό Death on the Nile, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με το υπόλοιπο cast & crew να αναζητείται.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Gal Gadot ερωτεύεται σε διαφορετικές πραγματικότητες, στη διασκευή του Meet Me In Another Life Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top