F Sea Fever trailer: Εξωγήινο παράσιτο στη μέση του ωκεανού από την Ιρλανδία! - FilmBoy Sea Fever trailer: Εξωγήινο παράσιτο στη μέση του ωκεανού από την Ιρλανδία! - FilmBoy
  • Latest News

    Sea Fever trailer: Εξωγήινο παράσιτο στη μέση του ωκεανού από την Ιρλανδία!


    Στη δημοσιότητα έδωσε η βρετανική Signature Entertainment το trailer του νέου sci-fi horror Sea Fever.

    Η ταινία μας πάει στα ανοιχτά της Ιρλανδίας, σε ένα αλιευτικό σκάφος όπου επιβιβάζεται η φοιτήτρια υδροβιολογίας Siobhan για να πραγματοποιήσει κάποιες έρευνες. 
    Ξαφνικά προσκρούουν σε κάποιο άγνωστο αντικείμενο και ο εφιάλτης αρχίζει με ένα μυστηριώδες παράσιτο να μολύνει τα αποθέματα νερού τους και αυτή είναι μόνο η αρχή με το άγνωστο πλάσμα να κατατρώει το ίδιο το πλοίο αναγκάζοντας το πλήρωμα να παλεύει για την επιβίωσή του.



    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Ιρλανδής Neasa Hardiman, που εδώ κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο μετά από χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας. 
    Πρωταγωνιστούν οι Hermione Corfield (Rust Creek), Connie Nielsen (Stratton), Dougray Scott (Taken 3) και Olwen Fouéré (Mandy).

    Το Sea Fever έπεσε και αυτό ένα από τα κινηματογραφικά θύματα του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να καταλήξει απευθείας στις digital πλατφόρμες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sea Fever trailer: Εξωγήινο παράσιτο στη μέση του ωκεανού από την Ιρλανδία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top