F Nuevo Orden trailer: Ταξικές διαφορές στο άγριο μεξικανικό δραματικό θρίλερ που... θυμίζει Παράσιτα! - FilmBoy Nuevo Orden trailer: Ταξικές διαφορές στο άγριο μεξικανικό δραματικό θρίλερ που... θυμίζει Παράσιτα! - FilmBoy
  • Latest News

    Nuevo Orden trailer: Ταξικές διαφορές στο άγριο μεξικανικό δραματικό θρίλερ που... θυμίζει Παράσιτα!


    Από τα αξιοπρόσεκτα ονόματα του Μεξικάνικου κινηματογράφου, ο Michel Franco (Después de Lucía, Las Jijas de Abril) παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Βενετία τη νέα του ταινία με τίτλο Nuevo Orden
    Παρότι δίχασε κοινό και κριτικούς, κατέκτησε δύο μεγάλα βραβεία (σκηνοθεσίας & κριτικής επιτροπής), ακολούθησε μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη φεστιβαλική πορεία και με τους κινηματογράφους σιγά σιγά να ξανανοίγουν παγκοσμίως, έφτασε η ώρα να βρει το δρόμο της για τις αίθουσες.

    Η ιστορία μας πάει στο Μεξικό του σήμερα, σε μια χώρα όπου οι ταξικές διαφορές έχουν γιγαντωθεί. 
    Σε μια βίλα, μια πλούσια οικογένεια ετοιμάζεται για έναν υπερπολυτελή γάμο, ενώ την ίδια ώρα ακριβώς απ' έξω ξεσπούν αναταραχές που γρήγορα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. 
    Οι καλεσμένοι μοιάζουν να αδιαφορούν, μέχρι που οι εξεγερμένοι εισβάλουν στη βίλα και η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο.

    Δεν χρειάζεται πολύ φαντασία για να πεις πως το Nuevo Orden μοιάζει με μια πιο extreme και ευρείας κλίμακας εκδοχή του Parasite με λίγο από Joker, όμως ο Franco φροντίζει να αποτινάξει αυτόν τον χαρακτηρισμό δηλώνοντας πως η ιδέα της ταινίας ήρθε το 2014, ενώ το σενάριο ήταν έτοιμο το 2017.

    Του πολυπληθούς cast ηγούνται οι Naian González Norvind (Rebel in the Rye), Fernando Cuautle (No Man's Land) και Diego Boneta (Monster Hunter).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nuevo Orden trailer: Ταξικές διαφορές στο άγριο μεξικανικό δραματικό θρίλερ που... θυμίζει Παράσιτα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top