F Οι μικροσκοπικοί "Τρακαδόροι" ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε μια νέα live-action ταινία! - FilmBoy Οι μικροσκοπικοί "Τρακαδόροι" ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε μια νέα live-action ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι μικροσκοπικοί "Τρακαδόροι" ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε μια νέα live-action ταινία!


    Μπορεί εμείς οι... λιιίγο μεγαλύτεροι να μη χρειαζόμαστε τα τελειότερα cgi και την καλύτερη ποιότητα εικόνας για να απολαύσουμε μια ταινία, όμως γεγονός είναι πως για τα πιτσιρίκια, μια ταινία που βγήκε πριν είκοσι-πέντε χρόνια όχι μόνο ακούγεται αλλά και μοιάζει και αρχαία.
    Έτσι λοιπόν δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η είδηση πως στα σκαριά βρίσκεται μια νέα διασκευή του κλασσικού παιδικού μυθιστορήματος της Mary Norton, The Borrowers.

    Η ιστορία της μικροσκοπικής οικογένειας που ζει στους τοίχους του σπιτιού της οικογένειας Clock και "δανείζονται" μικροπράγματα από τους ανθρώπους για να επιβιώσουν, θα αναβιώσει για ακόμα μία φορά, με τις Universal Pictures και Working Title να ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα live-action εκδοχή.

    Το σενάριο έγραψε ο Patrick Burleigh (Peter Rabbit 2) ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Conrad Vernon (The Addams Family).

    Οι ιστορίες των Borrowers έχουν διασκευαστεί αρκετές φορές σε μορφή τηλεοπτικής σειράς ή τηλεταινίας, όμως αυτή είναι μόλις η 2η (3η αν υπολογίσεις και το Arrietty της Ghibli) κινηματογραφική μεταφορά του, μετά από εκείνη του 1997 με τους John Goodman, Jim Broadbent και Celia Imrie.
    Αναμένουμε...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι μικροσκοπικοί "Τρακαδόροι" ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε μια νέα live-action ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top