F Ο σκηνοθέτης του It και οι σεναριογράφοι του The Big Sick φέρνουν στο σπίτι μας έναν ενοχλητικό πιγκουνίνο! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του It και οι σεναριογράφοι του The Big Sick φέρνουν στο σπίτι μας έναν ενοχλητικό πιγκουνίνο! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του It και οι σεναριογράφοι του The Big Sick φέρνουν στο σπίτι μας έναν ενοχλητικό πιγκουνίνο!



    Το 1957, ο Edward Gorey εξέδωσε ένα μικρό εικονογραφημένο βιβλίο με τίτλο The Doubtful Guest που μέσα σε μόλις 14 σελίδες ξεδίπλωνε την ιστορία μιας αριστοκρατικής οικογένειας της Εντουαρντιανής Αγγλίας, που δέχεται αναπάντεχη επίσκεψη από ένα πιγκουινόμορφο πλάσμα! 
    Χωρίς πολλές πολλές εξηγήσεις, το πλάσμα μπαίνει στο σπίτι τους, αρχίζει τις ζημιές όμως κανείς δεν μοιάζει να προσπαθεί να το διώξει. 
    Δεκαεπτά χρόνια αργότερα, ζει ακόμα μαζί τους!

    Αυτήν τη σουρεαλιστική ιστορία θα μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το δίδυμο Emily V. Gordon και Kumail Nanjiani, σεναριογράφοι του υποψήφιου για Όσκαρ The Big Sick, με τον Andrés Muschietti της διλογίας It να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία.
    Στη παραγωγή βρίσκουμε την Amblin Entertainment του Steven Spielberg, με τον Nanjiani να έχει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Δεν έχει αποκαλυφθεί αν η ταινία θα είναι πλήρως animated ή υβριδική όπως τα πρόσφατα Peter Rabbit και Paddington, αλλά σε κάθε περίπτωση, το project μοιάζει ιδιαιτέρως ενδιαφέρον, αρκεί να μην το "υποβιβάσουν" σε παιδική ταινία.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του It και οι σεναριογράφοι του The Big Sick φέρνουν στο σπίτι μας έναν ενοχλητικό πιγκουνίνο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top