F No Man's Land trailer: Ο Frank Grillo με τον γιο του κυνηγούν παράνομους Μεξικανούς στο νέο δραματικό θρίλερ - FilmBoy No Man's Land trailer: Ο Frank Grillo με τον γιο του κυνηγούν παράνομους Μεξικανούς στο νέο δραματικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    No Man's Land trailer: Ο Frank Grillo με τον γιο του κυνηγούν παράνομους Μεξικανούς στο νέο δραματικό θρίλερ


    Παρά το πλήθος των συνοριοφυλάκων, είναι κοινό μυστικό πως τα σύνορα Τεξας και Μεξικού φυλάσσονται άτυπα από ντόπιους κατοίκους που με δικαιολογία την φύλαξη των εδαφών τους, δεν διαστάζουν να παίρνουν τα όπλα και να τα στρέφουν προς όποιον περνάει το φράχτη. Σε μια τέτοια οικογένεια ζει ο νεαρός Jackson που μαζί με τον πατέρα του έχουν συνεχώς τα μάτια τους ανοιχτά για τυχόν παραβάτες.
    Σε μια αντιπαράθεση με μια ομάδα Μεξικανών, ο Jackson σκοτώνει ένα νεαρό αγόρι και μάλιστα πισώπλατα. Παρότι ο πατέρας προσπαθεί να πάρει την ευθύνη, τόσο οι Texas Rangers όσο και η μεξικάνικη αστυνομία αρχίζει το κυνηγητό με τον Jackson να αναγκάζεται να ζητήσει καταφύγιο σε μια χώρα που έμαθε να μισεί, ενώ παράλληλα αποεπιράται να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του θύματός του.

    Το No Man's Land είναι η νέα ταινία του Conor Allyn (Walk. Ride. Rodeo) και πρωταγωνιστούν οι Jake Allyn, Frank Grillo (Black and Blue), Andie MacDowell (Ready or Not), George Lopez (The Tax Collector) και Jorge A. Jimenez (Alita).

    Το No Man's Land θα βγει σε vod στις 22 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: No Man's Land trailer: Ο Frank Grillo με τον γιο του κυνηγούν παράνομους Μεξικανούς στο νέο δραματικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top