F Welcome to the Blumhouse trailers: Amazon και Blumhouse ενώνουν τις δυνάμεις σε μια ανθολογία horror ταινιών! - FilmBoy Welcome to the Blumhouse trailers: Amazon και Blumhouse ενώνουν τις δυνάμεις σε μια ανθολογία horror ταινιών! - FilmBoy
  • Latest News

    Welcome to the Blumhouse trailers: Amazon και Blumhouse ενώνουν τις δυνάμεις σε μια ανθολογία horror ταινιών!


    Τον Αύγουστο, η
    Amazon ήρθε σε συμφωνία με την Blumhouse Productions, την εταιρία παραγωγής πίσω από μερικές εκ των μεγαλύτερων horror επιτυχιών της τελευταίας δεκαετίας όμως τα Insidious, Purge, Paranormal Activity, Halloween και The Invisible Man.

    Ως αποτέλεσμα αυτής ήταν το Welcome to the Blumhouse, μια ανθολογία 8 ταινιών θρίλερ και τρόμου που θα προστεθούν στο Amazon Prime.

    Με τον Οκτώβριο, και λόγω Halloween να θεωρείται ο παραδοσιακά πιο horror μήνας του χρόνου, δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για την πρεμιέρα των πρώτων 4 εξ αυτών, τα trailers των οποίων δόθηκαν ταυτόχρονα στη δημοσιότητα.

    Ξεκινάμε με το ψυχολογικό θρίλερ The Lie, την χρονολογικά πιο παλιά παραγωγή αφού γυρίστηκε το 2018 και προβλήθηκε τότε και στο φεστιβάλ του Toronto με τον τίτλο Between Earth and Sky.

    Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μία έφηβη που εξομολογείται στους γονείς ότι κατά λάθος σκότωσε τη καλύτερή της φίλη. 
    Οι πανικοβλημένοι γονείς προσπαθούν να συγκαλύψουν το έγκλημα με αποτέλεσμα να μπλεχτούν σε ένα λαβύρινθο ψεμμάτων.

    Το The Lie είναι remake της μάλλον άγνωστης γερμανικής ταινίας Wir Monster, με την Veena Sud (The Stranger) να βρίσκεται στο σενάριο και τη σκηνοθεσία και τους Joey King (Slender Man), Mireille Enos (Don't Worry, He Won't Get Far on Foot) και Peter Sarsgaard (Human Capital).


    Δεύτερη ταινία είναι το Evil Eye, ένα θρίλερ μυστηρίου που ξεκινάει με το ειδυλλιακό ρομάντζο της Pallavi με τον Sandeep. 
    Όλα μοιάζουν υπέροχα, όμως η μητέρα της Sandeep, η προληπτική Usha είναι πεπεισμένη πως ο μέλλον γαμπρός της έχει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν και προσπαθεί να σώσει τη κόρη της πριν είναι πολύ αργά.

    Το Evil Eye είναι η παρθενική ταινία των αδερφών Elan & Rajeev Dassani και πρωταγωνιστούν οι Sunita Mani (Can You Keep a Secret), Omar Maskati και Sarita Choudhury (A Hologram for the King).


    Τρίτη ταινία είναι το Blackbox, ένα sci-fi θρίλερ που μας συστήνει τον Nolan, έναν άνδρα που σε τροχαίο χάνει τη σύζυγό του αλλά και τη μνήμη του. 
    Στη προσπάθειά του να θυμηθεί, υπόκειται σε μια πειραματική θεραπεία, η οποία τον κάνει να αμφισβητεί το ποιος πραγματικά είναι.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του πρωτοεμφανιζόμενου Emmanuel Osei-Kuffour και πρωταγωνιστούν οι Mamoudou Athie (The Circle) και Phylicia Rashad (Creed II).


    Τελειώνουμε με το Nocturne, το απαραίτητο supernatural horror που μας βάζει στα άδυτα μιας ελίτ μουσικής σχολής και στη ζωή δύο αντίζηλων αδελφών που ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες μουσικό σημειωματάριο μιας συμμαθήτριάς τους που έχασε πρόσφατα της ζωή της και κάνουν το λάθος να το ανοίξουν...

    Σκηνοθετεί η πρωτοεμφανιζόμενη Zu Quirke και πρωταγωνιστούν οι Sydney Sweeney (Once Upon a Time in Hollywood) και Madison Iseman (Jumanji: The Next Level).


    Τα The Lie και Black Box θα ανοίξουν το χορό, κάνοντας πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου και μια εβδομάδα αργότερα, θα ανέβουν στην πλατφόρμα και τα Nocturne και Evil Eye.

    Όσο για τις υπόλοιπες 4 ταινίες της συμφωνίας, αυτές αναμένονται μέσα στο 2021.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Welcome to the Blumhouse trailers: Amazon και Blumhouse ενώνουν τις δυνάμεις σε μια ανθολογία horror ταινιών! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top