F The Stranger trailer: Ο Dane DeHaan τρομοκρατεί την ταξιτζού Maika Monroe στη νέα "επεισοδιακή" ταινία του Quibi - FilmBoy The Stranger trailer: Ο Dane DeHaan τρομοκρατεί την ταξιτζού Maika Monroe στη νέα "επεισοδιακή" ταινία του Quibi - FilmBoy
  • Latest News

    The Stranger trailer: Ο Dane DeHaan τρομοκρατεί την ταξιτζού Maika Monroe στη νέα "επεισοδιακή" ταινία του Quibi


    Μπορεί οι πρώτες αντιδράσεις από το launching του Quibi να ήταν υποτονικές, όμως η νέα πλατφόρμα έχει ακόμα πολλούς άσσους στο μανίκι του και το The Stranger που θα ανέβει στη πλατφόρμα μέσα στον Απρίλιο, μοιάζει ένας απ' αυτούς.

    Η Clare χρησιμοποιεί μία από τις γνωστές ride-sharing πλατφόρμες, μοιράζοντας το αμάξι της (και τα έξοδά του) με αγνώστους. 
    Μέχρι που ένα βράδυ παραλαμβάνει έξω από μία έπαυλη στο Hollywood έναν νεαρό άνδρα που γρήγορα δείχνει τον πραγματικό διεστραμμένο εαυτό του. 
    Η Claire προσπαθεί να του ξεφύγει και καταφέρνει να ζητήσει τη βοήθεια ενός υπαλλήλου ενός βενζινάδικου που αρχικά μοιάζει να τη βοηθάει. 
    Είναι όμως έτσι ή μήπως είναι και αυτός μέρος τους δολοφονικού σχεδίου;



    Το The Stranger είναι μια δημιουργία της Veena Sud των τηλεοπτικού The Killing και Seven Seconds και πρωταγωνιστούν οι Maika Monroe (Hot Summer Nights), Dane DeHaan (A Cure to Wellness) και Avan Jogia (Zombieland: Double Tap). 
    Τυπικά θεωρείται ταινία, η οποία θα ανέβει με τη μορφή κεφαλαίων.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Stranger trailer: Ο Dane DeHaan τρομοκρατεί την ταξιτζού Maika Monroe στη νέα "επεισοδιακή" ταινία του Quibi Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top