F The Invisible Man trailer: Η Elisabeth Moss τρομοκρατείται από τον αόρατο πρώην της, στη νέα διασκευή της κλασσικής ιστορίας - FilmBoy The Invisible Man trailer: Η Elisabeth Moss τρομοκρατείται από τον αόρατο πρώην της, στη νέα διασκευή της κλασσικής ιστορίας - FilmBoy
  • Latest News

    The Invisible Man trailer: Η Elisabeth Moss τρομοκρατείται από τον αόρατο πρώην της, στη νέα διασκευή της κλασσικής ιστορίας


    Πάνω από 120 χρόνια από τη κυκλοφορία του κλασσικού μυθιστορήματος του H. G. Wells, ο Αόρατος Άνθρωπος συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και αγαπητούς αντι-ήρωες της ποπ-κουλτούρας, έστω κι αν κινηματογραφικά δε γνώρισε παρά ουσιαστικά μόνο μία διασκευή, εκείνη του 1933 σε σκηνοθεσία James Whale.

    Πριν λίγα χρόνια, η Universal τον προσέθεσε στο ρόστερ του Dark Universe, κλείνοντας μάλιστα και τον Johnny Depp για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως η παταγώδης αποτυχία του The Mummy, προκάλεσε την ακύρωση όλου του σύμπαντος, και φυσικά και της συγκεκριμένης ταινίας.

    Ωστόσο, η Blumhouse φαίνεται πως "γλυκάθηκε" από την ιδέα και σε συνεργασία με την Universal ξεκίνησε τη παραγωγή μιας νέας ταινίας, καθαρά horror αυτή τη φορά και τελείως ανεξάρτητης, δίνοντας τα ηνία στον Leigh Whannell (Upgrade), και χωρίς καθυστέρηση, το project μπήκε στο στούντιο και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

    Πρωταγωνίστρια είναι η Elisabeth Moss (The Kitchen) στο ρόλο της Cecilia Kass, μιας γυναίκας που είναι σε σχέση με έναν ιδιοφυή, βαθύπλουτο αλλά βίαιο επιστήμονα. 

    Όταν εκείνη καταφέρνει με τη βοήθεια της αδερφής της να τον αφήσει, εκείνος αυτοκτονεί και μάλιστα της αφήνει όλη του τη περιουσία. 
    Η Cecilia υποπτεύεται εξ αρχής πως η αυτοκτονία δεν είναι παρά μια φάρσα και μια σειρά από ανατριχιαστικά γεγονότα την πείθουν πως ο πρώην της ζει και με κάποιο τρόπο κατάφερε να γίνει αόρατος και να την τρομοκρατεί οδηγώντας την στη τρέλα.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Oliver Jackson-Cohen (The Raven), Aldis Hodge (Hidden Figures) και 
    Storm Reid (A Wrinkle in Time).

    Το νέο The Invisible Man θα δούμε στις 5 Μαρτίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Invisible Man trailer: Η Elisabeth Moss τρομοκρατείται από τον αόρατο πρώην της, στη νέα διασκευή της κλασσικής ιστορίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top