F Yellow Rose trailer: Μια μικρή Φιλιπινέζα αγαπάει τη μουσική του Τέξας, στο πολυβραβευμένο δράμα της Sony - FilmBoy Yellow Rose trailer: Μια μικρή Φιλιπινέζα αγαπάει τη μουσική του Τέξας, στο πολυβραβευμένο δράμα της Sony - FilmBoy
  • Latest News

    Yellow Rose trailer: Μια μικρή Φιλιπινέζα αγαπάει τη μουσική του Τέξας, στο πολυβραβευμένο δράμα της Sony



    Δεν έχω εντρυφήσει τόσο στην country μουσική για να γνωρίζω αν το ρόδο έχει κάποια ιδιαίτερη σημασιολογία, όμως λίγα χρόνια (μήνες για την Ελλάδα) μετά το Wild Rose, θα δούμε το Yellow Rose, μία μικρή δραματική ταινία με πάνω-κάτω την ίδια θεματολογία.

    Η Rose είναι μια έφηβη Φιλιπινέζα που ζει παράνομα στις ΗΠΑ και έχει πάθος με την country μουσική και κυνηγάει το όνειρό της να γίνει κάποτε τραγουδίστρια. 
    Το όνειρό της όμως έρχεται σε αντίθεση με την αφοσίωσή της στην οικογένεια...

    Το Yellow Rose είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Diane Paragas και πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Grammy και Tony, Eva Noblezada.

    Η ταινία είχε μια πολύ επιτυχημένη φεστιβαλική πορεία στο δεύτερο μισό του '19, η οποία προφανώς διακόπηκε απότομα, με την Stage 6 της Sony να τη βγάζει στις (αμερικάνικες) αίθουσες στις αρχές Οκτωβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yellow Rose trailer: Μια μικρή Φιλιπινέζα αγαπάει τη μουσική του Τέξας, στο πολυβραβευμένο δράμα της Sony Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top