F Jumanji: The Next Level trailer: Dwayne Johnson και Σια ξαναρχίζουν το παιχνίδι και αυτή τη φορά έχουν και παρέα! - FilmBoy Jumanji: The Next Level trailer: Dwayne Johnson και Σια ξαναρχίζουν το παιχνίδι και αυτή τη φορά έχουν και παρέα! - FilmBoy
  • Latest News

    Jumanji: The Next Level trailer: Dwayne Johnson και Σια ξαναρχίζουν το παιχνίδι και αυτή τη φορά έχουν και παρέα!


    Όταν πριν λίγα χρόνια έγινε γνωστό πως η Sony ετοιμάζει sequel/soft reboot του Jumanji, ελάχιστοι ενθουσιάστηκαν κυρίως λόγω του ότι ο Robin Williams είναι απλά αναντικατάστατος. 
    Ωστόσο το Jumanji: Welcome to the Jungle δεν ήταν κακό ενώ και η εξαιρετική εμπορική του πορεία εξασφάλισε το πράσινο φως για το Jumanji: The Next Level.

    Παρότι το cartridge του παιχνιδιού καταστράφηκε, ο Spencer δεν είπε σε κανέναν πως κράτησε τα κομμάτια και το επισκεύασε. 

    Όταν οι φίλοι του Bethany, Fridge και Martha έρχονται για να τον βρουν στο υπόγειο του παππού του, ο Spencer είναι εξαφανισμένος και δεν αργούν να καταλάβουν πως επέστρεψε στο παιχνίδι. 
    Χωρίς να χάσουν χρόνο αποφασίζουν να τον βοηθήσουν, όμως αυτή τη φορά το παιχνίδι τραβάει μαζί και τον παππού Eddie μαζί με τον φίλο του, Milo!

    Οι συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες επιστρέφουν στις θέσεις τους, με τις προσθήκες των Danny DeVito (Dumbo), Danny Glover (The Dead Don't Die), Awkwafina (The Farewell) και Dania Ramirez (Premium Rush).

    Το Jumanji: The Next Level θα βγει στις ελληνικές αίθουσες με μια μικρή καθυστέρηση και αντί για τα μέσα Δεκεμβρίου, θα το δούμε από τη Πρωτοχρονιά. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jumanji: The Next Level trailer: Dwayne Johnson και Σια ξαναρχίζουν το παιχνίδι και αυτή τη φορά έχουν και παρέα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top