F Comic-Con 2019: Το Snowpiercer ξαναβάζει μπρος τις μηχανές στο τηλεοπτικό remake από το TBS (trailer) - FilmBoy Comic-Con 2019: Το Snowpiercer ξαναβάζει μπρος τις μηχανές στο τηλεοπτικό remake από το TBS (trailer) - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2019: Το Snowpiercer ξαναβάζει μπρος τις μηχανές στο τηλεοπτικό remake από το TBS (trailer)


    Κάποιος πρέπει να έχει ρίξει μία... μικρού βεληνεκούς κατάρα και οι διασκευές του Le Transperceneige είναι τόσο προβληματικές στη παραγωγή.

    Το Snowpiercer του Bong Joon-ho είχε τα προβλήματα με το μοντάζ και τη διανομή που όλοι θυμόμαστε, όμως το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. 

    Η τηλεοπτική του διασκευή είχε αντίστοιχα προβλήματα με τους showrunners, τους σκηνοθέτες, μέχρι και τα κανάλια, αφού από το TNT κατέληξε στο TBS
    Λέτε το αποτέλεσμα να είναι εξίσου καλό;

    Η ιστορία παραμένει η ίδια, με τον κόσμο να έχει βυθιστεί κάτω από τους πάγους και το Snowpiercer, ένας υπερεξελιγμένο τεχνολογικά τραίνο αέναης κίνησης να είναι το μοναδικό καταφύγιο των τελευταίων επιζώντων. 

    Στους περιορισμένους του χώρους οι ταξικές διαφορές γίνονται ακόμα εντονότερες και η εξέγερση δεν αργεί να ξεσπάσει.

    Αρχικός δημιουργός της σειράς ήταν ο Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον Graeme Manson (Orphan Black), λόγω δημιουργικών διαφορών. 

    Αυτή η αλλαγή προκάλεσε ένα μικρό ντόμινο, με τον σκηνοθέτη Scott Derrickson (Doctor Strange) που είχε ήδη γυρίσει τον πιλότο, να μη συμφωνεί με τον Manson, να αποχωρεί και να αντικαθίσταται από τον James Hawes (Penny Dreadful). 
    Ελπίζουμε όλα αυτά τα φύγε εσύ-έλα εσύ να βγήκαν σε καλό.

    Τους δύο βασικούς ρόλους κρατούν οι Jennifer Connelly (Alita: Battle Angel) και Daveed Diggs (Blindspotting).
    Το Snowpiercer θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου, ενώ η σειρά έχει ήδη πάρει το πράσινο φως και για 2ο κύκλο.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2019: Το Snowpiercer ξαναβάζει μπρος τις μηχανές στο τηλεοπτικό remake από το TBS (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top