F Comic-Con 2019: Ο Henry Cavill στην επική σειρά φαντασίας του Netflix, The Witcher (trailer) - FilmBoy Comic-Con 2019: Ο Henry Cavill στην επική σειρά φαντασίας του Netflix, The Witcher (trailer) - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2019: Ο Henry Cavill στην επική σειρά φαντασίας του Netflix, The Witcher (trailer)


    Το φινάλε του Game of Thrones έχει αφήσει κενή τη θέση μιας σειράς που μπορεί πραγματικά να χαρακτηριστεί παγκόσμιο φαινόμενο. 

    Μιας επικής σειράς φαντασίας με πλούσιο κόσμο, συναρπαστικούς χαρακτήρες και εντυπωσιακές μάχες. 
    Το The Witcher τικάρει όλα τα κουτάκια. 
    Λέτε να τα καταφέρει;

    Η σειρά βασίζεται στην ομότιτλη σειρά βιβλίων του Andrzej Sapkowski που έγινε παγκοσμίως διάσημη μέσα από τα (καταπληκτικά) βιντεοπαιχνίδια της CD Projekt.

    Η βασική ιστορία μας μεταφέρει σε έναν κόσμο που κατοικείται τόσο από ανθρώπους όσο και από πλάσματα όπως ξωτικά, λυκάνθρωποι και νάνοι, με τη συμβίωσή τους μέσα στους αιώνες να μην είναι καθόλου αρμονική. 

    Οι Witchers είναι άνθρωποι που στρατολογούνται από παιδική ηλικία και εκπαιδεύονται βασανιστικά με αποτέλεσμα να αποκτούν υπερφυσική αντοχή, ενώ στη συνέχεια γίνονται πειραματόζωα χημικών ουσιών ώστε να εξελίξουν ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις τους. 

    Το αποτέλεσμα είναι πολεμιστές με εξαιρετικές ικανότητες, χωρίς όμως καθόλου αισθήματα. 
    Οι Witchers εργάζονται επ' αμοιβή κυνηγώντας τα επικίνδυνα τέρατα. 
    Ένας από τους σημαντικότερους Witchers είναι ο Geralt of Rivia και αυτή είναι η ιστορία του.

    Δημιουργός της σειράς είναι η Lauren Schmidt Hissrich (The Umbrella Academy, The Defenders), με τον Sapkowski να συμμετέχει συμβουλευτικά και τον έμπειρο Alik Sakharov (House of Cards, Black Sails) να σκηνοθετεί τον πιλότο.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Henry Cavill που επιστρέφει στη μικρή οθόνη σχεδόν μια δεκαετία μετά τη συμμετοχή του στο Tudors

    Δίπλα του βρίσκουμε τους Freya Allan, Anya Chalotra (The ABC Murders), Jodhi May (Down a Dark Hall), Björn Hlynur Haraldsson (Trapped), Adam Levy (A.D. The Bible Continues), MyAnna Buring (Ripper Street), Mimi Ndiweni (Rellik), Therica Wilson-Read και Emma Appleton (Traitors).

    Το trailer του The Witcher είναι σίγουρα εντυπωσιακό και ελπίζουμε για τα καλύτερα. 

    Η σειρά δεν έχει ακόμα ακριβή ημερομηνία πρεμιέρα, όμως αυτή θα γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2019: Ο Henry Cavill στην επική σειρά φαντασίας του Netflix, The Witcher (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top