F 499 trailer: Τι θα έλεγε ένας πραγματικός κονκισταδόρας αν έβλεπε το Μεξικό του σήμερα; - FilmBoy 499 trailer: Τι θα έλεγε ένας πραγματικός κονκισταδόρας αν έβλεπε το Μεξικό του σήμερα; - FilmBoy
  • Latest News

    499 trailer: Τι θα έλεγε ένας πραγματικός κονκισταδόρας αν έβλεπε το Μεξικό του σήμερα;


    Το ταξίδι στο χρόνο ενός ανθρώπου από το παρελθόν στο σήμερα είναι μια ιδέα που έχει χρησιμοποιηθεί πολλάκις σε ταινίες, όμως τα σενάρια ελάχιστα ασχολούνται με τη πραγματική εντύπωση που μπορεί να αφήσει σε έναν χρονοταξιδιώτη η ουσιαστική εξέλιξη του τόπου και όχι απλά η εξελιγμένη τεχνολογία.



    Αυτό ακριβώς αποπειράται να κάνει ο Rodrigo Reyes (Lupe Under the Sun) στο 499, ένα ημι-ντοκυμενταρίστικο δράμα που μας συστήνει ένα κονκισταδόρα του 16ου αιώνα, που για κάποιο λόγο ξεβράζεται στο σημερινό Μεξικό, λίγες ημέρες πριν 500στη επέτειο της Ισπανικής εισβολής. 
    Τα βήματά του τον οδηγούν σε συναντήσεις με συγγενείς δολοφονημένων ακτιβιστών μέχρι και σε σκοτεινά στριπτιτζάδικα, ανακαλύπτοντας την αποψίλωση του πολιτισμού μετά την εισβολή των Ισπανών και την κατάντια στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα.

    Το 499 έκανε πριν λίγες ημέρες διαδικτυακή πρεμιέρα στην online εκδοχή του Tribeca Film Festival
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 499 trailer: Τι θα έλεγε ένας πραγματικός κονκισταδόρας αν έβλεπε το Μεξικό του σήμερα; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top