F Comic-Con 2019: Ο Patrick Stewart επιστρέφει στο διάστημα του Star Trek: Picard (trailer) - FilmBoy Comic-Con 2019: Ο Patrick Stewart επιστρέφει στο διάστημα του Star Trek: Picard (trailer) - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2019: Ο Patrick Stewart επιστρέφει στο διάστημα του Star Trek: Picard (trailer)


    Μπορεί το κινηματογραφικό του μέλλον να παραμένει άγνωστο, όμως τηλεοπτικά το Star Trek ζει και βασιλεύει και με το Discovery να συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, CBS και Alex Kurtzman σκέφτηκαν να το επεκτείνουν, ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν.

    Όπως αποκαλύπτεται και από τον τίτλο του, το Star Trek: Picard επικεντρώνεται στον κάπτεν Jean-Luc Picard που γνωρίσαμε 1987 από τη σειρά Star Trek: The Next Generation και είδαμε τελευταία φορά στη ταινία Star Trek: Nemesis το 2002.

    Ο Patrick Stewart φυσικά επιστρέφει στο πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ σε μικρότερες εμφανίσεις θα δούμε και άλλους "παλιούς" όπως τους Brent Spiner, Jeri Ryan, Jonathan Del Arco, Jonathan Frakes και Marina Sirtis.

    Σε νέους ρόλους θα δούμε τους Santiago Cabrera (What Happened to Monday), Michelle Hurd (Blindspot), Evan Evagora, Alison Pill (American Horror Story), Harry Treadaway (Penny Dreadful) και Isa Briones.

    Το Star Trek: Picard θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2019: Ο Patrick Stewart επιστρέφει στο διάστημα του Star Trek: Picard (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top