F Orphan Black trailer: Νέος κλώνος στη 4η σεζόν! - FilmBoy Orphan Black trailer: Νέος κλώνος στη 4η σεζόν! - FilmBoy
  • Latest News

    Orphan Black trailer: Νέος κλώνος στη 4η σεζόν!


    Μετά από μερικά αινιγματικά teasers, το BBC America αποφάσισε επιτέλους να βγάλει και ένα κανονικό trailer για τη 4η σεζόν του Orphan Black, της σειράς που πέρυσι ο Πασχάλης μας παρακαλούσε να τη δούμε (όταν η πρωταγωνίστρια Tatiana Maslany ήταν υποψήφια για το spin-off του Star Wars).

    Η οποία Maslany δίνει νέα διάσταση στη λέξη ‘πρωταγωνίστρια’, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, υποδύεται 7 (αν μετράω καλά) διαφορετικούς ρόλους!
    Και όλους με την ίδια εμφάνιση!!

    Ο ιδιαίτερα περίπλοκος ιστός συνωμοσιών του Orphan Black έχει μπλεχτεί ακόμη περισσότερο μετά από τρεις σεζόν, και δεν φαίνεται να απλουστεύεται ούτε στη τέταρτη.
    Ειδικά μάλιστα όταν θα εμφανιστεί ακόμη ένας νέος κλώνος!

    Το Orphan Black πραγματεύεται θεολογικά, επιστημονικά και υπαρξιακά θέματα.
    Ακολουθεί μια ομάδα κλωνοποιημένων γυναικών που έχουν σχηματίσει μια υποστηρικτική αλλά δυσλειτουργική οικογένεια και αναζητούν απαντήσεις σχετικά με το σκοπό της δημιουργίας τους. 

    Οι χαρακτήρες κλώνοι παίζονται όλοι από την εξαιρετικά ταλαντούχα Tatiana Maslany, όχι μόνο τις βασικές γυναίκες (Sarah, Helena, Cosima και Alison), αλλά και μια ποικιλία από άλλους κλώνους, όταν το στόρι το απαιτεί.
    Μαζί της οι Jordan Gavaris, Maria Doyle Kennedy και Kristian Bruun.

    H 4η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου στο BBC America, αλλά για κάποιο λόγο αλλάζει ημέρα – από Σάββατο τα προηγούμενα 3 χρόνια, σε Πέμπτη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Orphan Black trailer: Νέος κλώνος στη 4η σεζόν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top