F Aladdin trailer: Κάτι ...σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Άγκραμπα! - FilmBoy Aladdin trailer: Κάτι ...σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Άγκραμπα! - FilmBoy
  • Latest News

    Aladdin trailer: Κάτι ...σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Άγκραμπα!


    Είμαι από τους θεατές που παίρνουν το όλο θέμα των Disney live-action remakes (και των remakes γενικότερα) με θετικότητα και ρεαλισμό. 
    Καταλαβαίνω πως δεν γυρίζονται για εμένα που αγάπησα τα originals αλλά για τα σημερινά πιτσιρίκια που δυστυχώς αρνούνται να παρακολουθήσουν εκείνα απλά και μόνο γιατί είναι παλιά, και το hand-drawn animation που εμείς λατρέψαμε τους φαίνεται άσχημο, και είναι και εκείνα που θα τρέξουν να αγοράσουν κάθε είδους συνοδευτικό merch που θα βγει στην αγορά. 

    Φυσικά και τα παρακολουθώ και αν είναι πραγματικά αξιόλογα όπως το Jungle Book τα απολαμβάνω, όμως αν αποδειχθούν μια μέτρια επανάληψη όπως το Beauty and the Beast, δεν χάθηκε και τίποτα αφού πάντα θα υπάρχει το πρωτότυπο.

    Η αλήθεια είναι πως τα μέχρι τώρα remakes δεν είχαν καταπιαστεί με κάποια από τις ταινίες που "με μεγάλωσαν", εξ ου και η ουδετερότητά μου, όμως το 2019 το παιχνίδι χοντραίνει αφού μέσα σε λίγους μήνες θα βγουν σε "live-action" (ή κάτι τέτοιο) remake οι δύο πιο αγαπημένες ταινίες της δικής μου παιδικής ηλικίας, του Lion King και του Aladdin

    Το teaser του νέου Βασιλιά των Λιονταριών ήταν απλά επικό, αντίθετα με εκείνο του Aladdin που έμοιαζε...κάπως. 
    Περίμενα κάτι πιο ολοκληρωμένο για να εκφράσω άποψη και τώρα που το πρώτο full trailer κατέφθασε, νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως κάτι πήγε στραβά εδώ!

    Ο Guy Ritchie είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος δημιουργός όμως εδώ φαίνεται να βρίσκεται πολύ έξω απ' τα νερά του, με τη ταινία να θυμίζει κάτι από Prince of Persia... και ακόμα χειρότερο. 

    Οι επιλογές των βασικών ηθοποιών, τα σκηνικά, το εφέ, το όλο ύφος της ταινίας, νιώθεις λες και η ταινία γυρίστηκε για απευθείας προβολή στο Disney+
    Δυστυχώς το μόνο που θυμίζει τη πρωτότυπη ταινία είναι η θρυλική μουσική του Alan Menken, ο οποίος ευτυχώς επιστρέφει.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Mena Massoud (Jack Ryan), Naomi Scott (Power Rangers), Marwan Kenzari (Murder on the Orient Express), Navid Negahban (12 Strong), Billy Magnussen (Velvet Buzzsaw) και τον Will Smith στο ρόλο του Τζίνι να έχει ήδη γίνει meme!

    Το Aladdin θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου και ελπίζω να έχω πέσει πολύ έξω γιατί αναμένεται... αμμοθύελλα στα γραφεία της μεγάλης Disney.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aladdin trailer: Κάτι ...σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Άγκραμπα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top