F Νέα trailer και clip από τον πραγματικό Hercules του Dwayne Johnson - FilmBoy Νέα trailer και clip από τον πραγματικό Hercules του Dwayne Johnson - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα trailer και clip από τον πραγματικό Hercules του Dwayne Johnson


    Μια του Ηρακλή, δυο του Ηρακλή και δεν νομίζω να χρειαστούμε άλλον για φέτος.

    Όπως πέρσι είχαμε τον Λευκό Οίκο να καταστρέφεται δύο φορές μέσα σε μια κινηματογραφική χρονιά (Olympus Has Fallen και White House Down), έτσι και φέτος θα έχουμε καταστροφή x2 και για τον μύθο του Ηρακλή, αν και ο Dwayne Johnson φαίνεται να μας τα λέει καλύτερα.

    Έπειτα από ένα ακόμη trailer και ορισμένα σποτάκια που είχαν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, έφτασε η ώρα και για το δεύτερο trailer του Hercules: The Thracian Wars (ή σκέτου Hercules) που πιθανότατα θα είναι πιο ο "true" Ηρακλής της φετινής σεζόν με τον Dwayne Johnson, καμαρωτό καμαρωτό, απόλυτα badass και ίσως στον καλύτερο του action ρόλο μέχρι στιγμής, μετά τα Scorpion King και Fast Five - Fast Six.

    Στην ταινία της Paramount, ο Ηρακλής έχει πραγματοποιήσει ήδη τους δώδεκα άθλους για τους οποίους δοξάστηκε.

    Η ιστορία ξεκινάει λοιπόν μετά από τους 12 άθλους, με τον Ηρακλή να ζει ως μισθοφόρος έπειτα από μια αμαρτία του παρελθόντος που τον στοίχειωσε.

    Μαζί με πέντε πιστούς συντρόφους,  περιδιαβαίνει την αρχαία Ελλάδα και προσφέρει τις υπηρεσίες του με αντάλλαγμα χρυσάφι, χρησιμοποιώντας την φήμη του για να τρομάξει τους εχθρούς.

    Όταν όμως ο καλοσυνάτος άρχων της Σπάρτης και η κόρη του ζητάνε τη βοήθειά του για να αντιμετωπίσουν έναν άγριο πολέμαρχο, ο Ηρακλής ανακαλύπτει ότι προκειμένου επικρατήσει το καλό και η δικαιοσύνη, θα πρέπει να γίνει ο πολεμιστής που ήταν κάποτε και να αγκαλιάσει το μύθο του.

    Πάω στοίχημα πως ο νέος Ηρακλής και "absolute shit-turd" να είναι, θα απέχει παρασάγγας από την κάκιστη μπαλαφάρα Legend of Hercules του Renny Herlin, που είχαμε δει τον Γενάρη, καθώς φαίνεται πιο Ηρακλής (χωρίς να λείπουν κι από εδώ τα διάφορα κινηματογραφικά δάνεια) παρά ένα άκυρο δήθεν prequel, κόπια από Lord of The Rings, Gladiator, Troy και άλλα πολλά.

    Το Hercules: The Thracian Wars είναι βασισμένο στον αντίστοιχο κόμικ Ηρακλή της Radical Comics, η οποία έχει κυκλοφορήσει δύο limited σειρές/graphic novels βασισμένες στον ημίθεο, τα The Thracian Wars και The Knives of Kush, από τον συγγραφέα Steve Moore και τον σκιτσογράφο Cris Bolsin.

    Δίπλα στον Dwayne Johnson θα δούμε και τους Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan, John Hurt, Irina Shayk, Rebecca Ferguson, Ingrid Bolsø Berdal, Aksel Hennie, Reece Ritchie και Tobias Santelmann.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brett Ratner του Tower Heist, των ...Rush Hour, του ...X-men: The Last Stand αλλά και του παραδόξως καλού ...Red Dragon, δηλαδή ένας οποιοσδήποτε σκηνοθέτης τύπου McG, Stephen Sommers και Jonathan Liebesman που ας ελπίζουμε τουλάχιστον να κάνει καλά τη δουλειά του και να παρουσιάσει ένα έστω υποφερτό blockbuster/αμερικανιά ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ στο μύθο του Ηρακλή ...και το τονίζουμε το βασισμένο καθώς για πολλοστή φορά και για να αποφύγουμε τους haters, θα πρέπει να μην περιμένουμε κάποια πιστή μεταφορά.

    Απ'όσο φαίνεται, η προβιά του λιονταριού είναι κει, η Λερναία Ύδρα το ίδιο και άλλα πολλά, αν και υπάρχει μια βάσιμη υποψία πως οι άθλοι θα είναι απλά μια ξεπέτα που λίγη σημασία θα έχει ως προς την κεντρική πλοκή, η οποία θα μας διηγηθεί ξανά μια διαφορετική ιστορία που θα εκτυλίσσεται αυτή τη φορά μετά τους άθλους.

    Η υπερπαραγωγή των MGM και Paramount αναμένεται να κυκλοφορήσει 25 Ιουλίου στην Αμερική και 24 στα μέρη μας.

    Μέχρι τότε δείτε τα δύο καινούρια επικά trailer αλλά και ένα πρώτο κλιπάκι και αφήστε γνώμες ενώ για περισσότερο Ηρακλή μπορείτε να απολαύσετε ξανά το αφιέρωμα του Αργύρη!


    Kostas Tsokos.







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα trailer και clip από τον πραγματικό Hercules του Dwayne Johnson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top