F Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ - MANAGEMENT - FilmBoy Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ - MANAGEMENT - FilmBoy
  • Latest News

    Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ - MANAGEMENT

    **********   4/10

    Όταν το ποστερ (βλ. δίπλα) αλλά και το tagline μιας ταινίας σε παραπέμπει στο ‘Χουφτωστην, χουφτωστην!’ του αξέχαστου και πολυαγαπημένου Διονύση Παπαγιαννοπουλου, δε μπορείς παρά να τη δεις με συμπάθεια.

    Πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστεί η πιο συμπαθής απατημένη του Χολυγουντ...

    Μια πωλήτρια τέχνης (Jennifer Aniston) διανυκτερεύει σε ένα μοτέλ όπου την ...μπανίζει ο νεαρός, ελεύθερος αλλά και λίγο πειραγμένος ιδιοκτήτης (Steve Zahn).
    Μετά από μια βραδιά γεμάτη φλερτ και λίγο...μπαλαμουτιασμα, ο ιδιοκτήτης του μοτέλ (όχι δεν λέγεται Νόρμαν Μπεητς και δε μένει με τη μητέρα του αν και το αποκλείω να μην γίνεται κάποια Ψυχω-αναφορά στο σενάριο), αποφασίζει να την ψαξει στο σπίτι της στο Maryland.

    Εκεί θα μάθει ότι εκείνη συζεί με έναν νεόπλουτο τυπα (ένας Woody Harrelson όλα τα λεφτά!!!) όμως δε θα κάνει πίσω και έτσι, επιτέλους, η Aniston θα δει τον εαυτό της να γίνεται  το μήλον της έριδος για δυο άντρες, έστω και σαν ρόλος, αντί να είναι εκείνη η χαμένη όπως στη real life


    Το filmcritic λεει πως είναι μια ευχάριστη κωμωδία που ξεκινάει καλά και τελειώνει καλύτερα, αλλά στη μέση της, ίσως αναλώνεται περισσότερο σε φτηνά gangs και αστειάκια από όσο θα έπρεπε.

    Εγώ λέω ότι η Aniston χρωστάει στον εαυτό της μια εισπρακτική επιτυχία, (που φυσικά δεν είναι αυτή, με περιορισμένη διανομή, 375 χιλ. δολάρια άνοιγμα τριημέρου στην Αμερική και 510 περίπου ως την Πέμπτη), και ότι ο Steve Zahn είναι καλύτερος κωμικός από όσο νομίζαμε.

    Ντεμπούτο σκηνοθετικά του Stephen Belber ο οποίος γράφει και το σενάριο.   

    Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διανομής στην Ελλάδα.
    *** Και ουτε θα ανακοινωθει. 
    Το Videorama το εβγαλε σε DVD στις 12 Οκτωβριου με τιτλο Ο Ενας Στην Αγκαλια Του Αλλου


    Update: Περισσοτερο κοινωνικο παρα κομεντι, με ακατανοητο ρολο η Aniston και λιγο πιο υποτονικο απο το συνηθισμενο του Steve Zahn
    Γενικα ισως περασετε ευχαριστα αν εχετε καλη προδιαθεση αλλα σιγουρα θα το ξεχασετε αμεσως. 

    Δείτε το trailer.
     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ - MANAGEMENT Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top