F Wayward Pines trailer: Νέα ευκαιρία στον M. Night Shyamalan - FilmBoy Wayward Pines trailer: Νέα ευκαιρία στον M. Night Shyamalan - FilmBoy
  • Latest News

    Wayward Pines trailer: Νέα ευκαιρία στον M. Night Shyamalan


    Κυκλοφόρησε το πρώτο και αρκετά υποσχόμενο trailer του Wayward Pines, της νέας σειράς του Fox, σε παραγωγή M. Night Shyamalan (After Earth) και το ερώτημα που όλους μας ενώνει είναι ..."Να του δώσω άλλη μια ευκαιρία του πρώην σκηνοθέτη-θαύμα ή όχι;". 

    Ένα ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου που έχει σαν κεντρικό χαρακτήρα τον πράκτορα, της Μυστικής Υπηρεσίας της Αμερικής, Ethan Burke, ο οποίος καταφθάνει στην μικρή και ήσυχη πόλη του Wayward Pines, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. 

    Η αποστολή του είναι να βρει δυο ομοσπονδιακούς πράκτορες που αγνοούνται, όμως κάθε ένα του βήμα προς την αλήθεια, δημιουργεί περισσότερες ερωτήσεις και όλο και λιγότερες πιθανότητες για να φύγει από εκεί ζωντανός.

    Η σειρά βασίζεται στη νουβέλα του Blake Crouch, Pines, που κυκλοφόρησε το 2012 και θα κάνει πρεμιέρα στο Fox το 2015. 

    Ο M. Night Shyamalan ευτυχώς παραμένει μόνο στην παραγωγή και σε ένα επεισόδιο (το 1ο λογικά), με τους Donald De Line (Pain & Gain), Ashwin Rajan (Devil), να συμπληρώνουν την οmatt dμάδα των παραγωγών και τον Chad Hodge να είναι ο δημιουργός της σειράς.

    Το καστ είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αποτελείται από τους: Matt Dillon (Takers), Terrence Howard (Prisoners), Andrew Jenkins, Melissa Leo (Oblivion), Carla Gugino (Man of Steel), Shannyn Sossamon (The End of Love), Lindsey Kraft (The Babymakers), Charlie Tahan (Blue Jasmine).

    Ενδιαφέρουσα και ελκυστική ιστορία, μόνο που τόσο ο Dillon στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο και ο Shyamalan στην παραγωγή (θυμηθείτε το κάκιστο Devil όπου και εκεί είχε χρέη παραγωγού), δεν εμπνέουν και πολύ εμπιστοσύνη.

    Έχε χάρη όμως που μας έδωσε τα The Sixth Sense (1999) και Unbreakable (2000) και δεν μπορούμε εύκολα να του γυρίσουμε την πλάτη!

    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wayward Pines trailer: Νέα ευκαιρία στον M. Night Shyamalan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top