F Plan A trailer: Η αληθινή ιστορία της (αποτυχημένης) εκδίκησης των Εβραίων κατά των Ναζί αναβιώνει στο πολεμικό δράμα των αδερφών Paz! - FilmBoy Plan A trailer: Η αληθινή ιστορία της (αποτυχημένης) εκδίκησης των Εβραίων κατά των Ναζί αναβιώνει στο πολεμικό δράμα των αδερφών Paz! - FilmBoy
  • Latest News

    Plan A trailer: Η αληθινή ιστορία της (αποτυχημένης) εκδίκησης των Εβραίων κατά των Ναζί αναβιώνει στο πολεμικό δράμα των αδερφών Paz!


    1945. Ο δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει πια τελειώσει αφήνοντας πίσω του εκατομμύρια αθώων θυμάτων, μεταξύ των οποίων και 6 εκατομμύρια Εβραίους. Μια ομάδα Εβραίων ανταρτών με το όνομα Nakam που επέζησε από το Ολοκαύτωμα ζητάει εκδίκηση και παρότι ξεκινάει με συγκεκριμένους στόχους εγκληματιών πολέμου, παίρνει την απόφαση να εφαρμόσει το "οφθαλμός αντί οφθαλμού" βάζοντας σε δράση το Plan A. Στόχος τους η δηλητηρίαση του νερού της πόλης της Νυρεμβέργης, ώστε να αφανιστεί ολόκληρος ο πλυθησμός της πόλης!

    Αυτή είναι η αληθινή ιστορία μιας οργάνωσης που από άλλους θεωρείται πατριωτική ενώ από άλλους τρομοκρατική, με τα αδέρφια Doron και Yoav Paz (The Golem, Jeruzalem) να αναβιώνουν την αμφιλεγόμενη δράση της στη νέα τους ταινίας Plan A.

    Πρωταγωνιστούν οι August Diehl (A Hidden Life), Sylvia Hoeks (The Girl in the Spider’s Web), Michael Aloni και Milton Welsh (The Grand Budapest Hotel).

    Το Plan A θα βγει στις digital πλατφόρμες στις 3 Σεπτεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Plan A trailer: Η αληθινή ιστορία της (αποτυχημένης) εκδίκησης των Εβραίων κατά των Ναζί αναβιώνει στο πολεμικό δράμα των αδερφών Paz! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top